Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie wymienić opony |
Gdzie wymienić opony na zimę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie wymienić opony |
Oczywiście chodzi mi o dobry zakład
|
|
W zakladzie wulkanizacyjnym najlepiej.
|
|
Pryma 1 przy BP (dawny POM), Premio i Point S na sikorskiego przy straży, to chyba najlepsze zakłady wulkanizacyjne w Łomży ___________________________________________________________ www.nietylkoOC.pl
|
|
Ja wczoraj wymieniałem na łąkowej 13 to nowy zakład za 40 zł wymienili mi opony na nowych maszynach.Robią tam sprawnie i dokładnie i co najważniejsze bez kolejki.Śmiało mogę polecić
|
|
zapraszam do siebie mogles napisac aprilla
|
|
haha na tym forum nie można nikogo pochwalić dla mnie wymiana opon to nie jest na tyle skomplikowana rzecz żeby krzyczeli mi 60 70 zł tu zrobili mi tanio i dobrze dlatego czemu mam ich nie polecić
|
|
Jestem świeżo po wymianie opon. Jak zwykle mechanicy z aldy - https://aldamotorsport.pl/porsche-opole/ spisali się na medal. Podjechałam na umówioną godzinkę, a mechanicy z miejsca wymienili opony. Tak, to powinno wyglądać wszędzie :)
|
|
|
Ja tam dalej jeżdżę na zimówkach w połowie kwietnia bo z pewnością jeszcze śnieg spadnie znając nasz gówniany klimat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |