Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziekowanie za zgubione dokumenty |
Chciałbym oficjalnie podziękować człowiekowi,który znalazł moje dokumenty zgubione w galerii Veneda i przyniósł pod adres z dowodu osobistego.Są jeszcze w tym mieście LUDZIE NAPRRAWDĘ UCZCIWI i za to należy im się ogromny SZACUNEK!!! Jeszcze raz OOOGROMNE DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKUJĘ!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziekowanie za zgubione dokumenty |
Pewnie że są, mi kiedyś uczciwie zwrócono prawie 10 tysięcy,które poszły razem z moim płaszczem, mało tego Pani gdy jej chciałam dać 10% z tej sumy, odmówiła i wzięla tylko 500 zł. Kasia..
|
|
I to jest dodatkowy przykład,że jednak w Łomży są jeszcze uczciwi i bezinteresowni ludzie.Ja w sumie dałem tylko 20 zł,bo naprawdę miałem tylko tyle gotówki przy sobie.Jednak za takie zachowanie,z przyjemnością zaproszę tego człowieka na piwo.Jeżeli ta osoba to odczyta,to niech się odezwie.
|
|
Na FB umieść. Fajnie, że się znalazły.
|
|
Super !!! brawo !!!!
|
|
Ogromny szacunek dla znalazcy!!!
|
|
Znaleźne odpal :)
|
|
Bardzo pozytywna informacja:)
|
|
Dobra flaszka się należy.
|
|
szacun
|
|
.
|
|
Oby więcej takich ludzi było szacun ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Staram się rozpocząć pracę w taki sposób, aby jak najwięcej zadań wykonać online i zdalnie. Jest to szczególnie ważne podczas pracy z dokumentami. Myślę, że dobrym narzędziem dla biznesu jest to narzędzie od Pandadoc, które można obejrzeć na tej stronie. Z jego pomocą łatwo jest stworzyć podpis elektroniczny do pracy z dokumentami.
|
|
If you often work with documents, you can use a unique signature for them, see https://onlinesignatures.net/pl for details
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |