Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wie gdzie mozna przyciemnic szyby?? |
Zapytanie mam, gdzie mozna tanio i dobrze przyciemnic szyby w Łomzy lub poza ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wie gdzie mozna przyciemnic szyby?? |
nie wiem czy tanio ale wiem gdzie na przeciwko plus 4 tam co montują radia ,na al.legionów dawne tworzywa i na krasce tam gdzie wymieniają szyby. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, ale tylko piecowo. A to nie jest tanie.
|
|
Na legionow przed BP jest firma EWELIN i tam mozna przyciemnic :-D Zdetronizowany
|
|
P.W. Evelin Al. Legionów 145a Polecam
|
|
Autor: Kapitan-widelec (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-12-06 21:25 Zapytanie mam, gdzie mozna tanio i dobrze przyciemnic szyby w Łomzy lub poza ?? ...w samochodzie :)
|
|
Evelin na Legionów. Czyżbyś Emilu kupił sobie w końcu tę Hondę ??? :)
|
|
Only Evelin na Legionów sam tam robiłem, masz tu numerem do speca, z nim się ugaduj: 514914907 Czarek
|
|
honde?? |
enigmatus a skad wiesz ze chodzi o honde i kim ty w ogole jestes??
|
|
AUTO SZYBY NA KRASCE PRZYCIEMNIAJA SZYBKI, BARDZO PROFESJONALNIE :) KRASKA 78 POLECAM!!!!!!!!!!!! monika
|
|
kraska?? |
a jakie sa ceny??
|
|
Jeśli chodzi o ceny to Evelin zdecydowanie ma niższe, a jakość świadczonych usług ta sama.
|
|
Autor: pitter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-12-06 22:12 napisał: W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, ale tylko piecowo. A to nie jest tanie. pitter....... jeżeli oni tam własnoręcznie przyciemnią mi piecowo szyby to otrzymasz ode mnie 5 tysięcy złotych. Pozdrówka. ADALL
|
|
pitter nie napisal, ze sami to robia. Jasna sprawa, ze wysylaja, nie wiem jak teraz, ale kiedys trwalo to kolo tygodnia.
|
|
ADALL napisał(a): > Autor: pitter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) > Data: 13-12-06 22:12 > napisał: > W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, > ale tylko piecowo. A to nie jest tanie. > > pitter....... jeżeli oni tam własnoręcznie przyciemnią mi > piecowo szyby to otrzymasz ode mnie 5 tysięcy złotych. > > Pozdrówka. > Nie napisałem, że oni sami tam przyciemniają szyby. Zostawiasz furę u FOXa, a oni wyjmują szyby i wysyłają jakiejś firmie.
|
|
Ja tam wolałem zrobić metodą foliową, trzeba tylko dobrego fachowca, jestem zadowolony, a piecem fakt wygląda ładnie, ale jest sporo droższe i szyby trzeba wysyłać :/
|
|
POLECAM NA KRASCE!!!! JAK DLA MNIE PROFESJONALIZM SIE LICZY I JAKOSC FOLI!! WOLE DOPLACIC I MIEC GWARANCJE ZE FOLIA NIE WYBLAKNIE DLATEGO POLECAM KRASKE CENY TO ŚREDNIO 100 ZL ZA DRZWI + TYŁ OD 100 DO 200 ZL. JESLI MYSLISZ O TYM ZEBY BYLO TO BARDZO DOBRZE TO UDAJ SIE TAM!! CHYBA ZE MASZ INNE OCZEKIWANIA CO DO PRZYCIEMNIANIE :) PS: WYSTAWIAJA ATEST I 5 LETNIA GWARANCJE ZE FOLIA NIE WYBLAKNIE PRZYCIEMNILAM U NICH SEATA TOLEDO I BARDZO DOBRZE. ZA CO ZAPŁACILAM 600 ZL I NIE ZAŁUJE :P NAWERT JAK POLICJA MNIE ZATRZYMALA NIE WIDAC ZE PRZOD JEST PRZYCIEMNIONY "JEST DELIKATNIE JAŚNIEJSZA FOLIA" PONIEWAŻ FOLIA JEST DOCIENTA Z KANTEM SZYB, OCZYWISCIE NA ZYCZENIE KLIENTA PRZYCIEMNIAJA PRZOD WIADOMO PRZEPISY :) - PROFESJONALIZM 100%. monika
|
|
600zl???!!!! no to panowie sa drozsi niz renimiwany zaklad w wawie, ktory sie szczyci, ze kazda szybe wyklei z jednego kawalka...
|
|
Dla mnie płacenie 600 zł za przyciemnienie szyb folią to szczyt głupoty. Jak jest ładna pogoda i masz kawałek podwórka, bierzesz kumpla, kupujesz dobrą folię za 20 zł i obkleisz cały samochód. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Autor: luizfernandez (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 15-12-06 09:21 napisał: Dla mnie płacenie 600 zł za przyciemnienie szyb folią to szczyt głupoty. Taaaaa, następnym szczytem głupoty jest zlecanie napraw tego samochodu, mycie tego samochodu. Dobrze jest także samemu z kumplem zbudować domu, pokryć dach papą, postawić linię produkcyjną, naprawić telewizor. Przecież głupotą jest zlecanie to innym. Luizgernandez: przecież ty masz skarb w rękach. Masz już jakąś firmę z której żyjesz ? ADALL
|
|
600 zł ?????????????? Masssakra, nie będę pisał ile zapłaciłem w Evelinie, ale 600zł to w Warszawie się płaci za przyciemnianie wszystkich szyb :/ Widać, że reklamujesz ostro Kraskę, rodzinka znajomi i te sprawy, a ja poprostu zrobiłem swój samochód w Evelinie i nie znałem tam nikogo :/ Forum centrum własnej i darmowej reklamy - do czego to doszło :/
|
|
dobra folia za 20zl? dowcipnis.... Polecam sprobowanie wyklejenia taka "dobra folia" za 20zl tylnej szyby w clio II...z kumplem z podworka nawet...
|
|
ponczochy ;]]] [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
folia za 20 zł do szyb jeja może czarny spray za 5 zł ciemniej już nie będzie nie wiem co wy w tym widzicie, ta metoda piecowa jest jeszcze oko jeśli wszystkie szyby (bez przedniej :D) i jeśli auto w dobrym kolorze, bo czasem się trafi czerwona żarówa z fioletowymi szybami i wygląda to tragicznie
|
|
ja jezdzilem ponad 2 lata z folią za 20 zł na szybach. Zadnego pęcherzyka powietrza, czyściutko i profesjonalnie zrobiona samoróbka. Wy myslicie ze kazdy kto sam przyciemnia jeździ z bąblami powietrza jak hamy w polonezach.Widać macie kasy wh_huj to płaćcie po 600 zł. Ja za tą kase wole popić w weekend. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków i synków bogatych tatusiów. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja tam nie mam żadnej folii na szybach i nigdy nie będe miał bo to dla mnie najgorsza kaszana w aucie, jak już pisałem jak przyciemniać to tylko piecowo a musiałbym byc nienormalny żeby wydać tyle kasy na takie coś pozatym po co mi z auta robić karawan...
|
|
ile kasy, roznica miedzy piecem a folia w dobrej firmie to ok 400pln, to az tak duzo?? jak kogos stac na 600 to i 1000 tez zaplaci
|
|
jeszcze przyciemniają na Krasce tam co jest wymiana szyb, waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
i na Aleji Legionw przed starym Pomem tam jest też wymiana szyb i zakładają faki folownicze. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |