Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzeba pozbycia się gryzoni. |
Witam wszystkich. Czy moglibyście w którymś momencie zasugerować pomoc, która potrafi jakościowo i szybko pozbyć się gryzoni. Zakładając, że znasz taką, jeśli nie jest to zbyt duży kłopot, podziel się w uwagach. Spodziewam się odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzeba pozbycia się gryzoni. |
Zainwestowałem w łownego kota , ilościowo wyłapuje myszy a jakościowo tylko wszystkie gryzonie . Bezpieczny dla jeży . Nie polecam żadnych trucizn rozkładanych . Żegnam wszystkich zwolenników trucizn .
|
|
Miałem te łowne koty, potrafią przynieść z daleka mysz albo kreta i wypuścić na działce. Trucizny to muszą sporo zjeść a ostatnio używam zwykłych łapek i przynęta na kukurydzę, zawsze coś się złapie
|
|
Włącz telewizor. Tam cała rzesza szczurołapów prezentuje swoje umiejętności. Każdy z nich używa innej metody wabienia i wyprowadzenia na manowce.
|
|
Na youtube są filmiki jak zrobić żywołapki. ja robiłam z dużego wiadra i działała znakomicie, potem mąż wypuszczał myszki z dala od domu. Po jakimś czasie myszy zniknęły.
|
|
acelina Jestem tym sąsiadem do którego wypuścił myszy . Moje koty zrobiły porządek . Nie ma to jak kot łowny a na szczury pies .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |