Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USG Łomża |
Witam! U kogo można prywatnie w Łomży zrobić USG? Wcześniej byłem u dr Nierodzińskiej w Eskulapie. Dostałem dzisiaj telefonicznie informację z recepcji z Eskulapu, że już tam nie przyjmuje. Pytanie czy już przeszła na emeryturę czy po prostu przyjmuje w innym miejscu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USG Łomża |
Chyba na Szosie Zambrowskiej.
|
|
w eskulapie robią
|
|
Prywatnie badania wykonuje dr Wagner na Al. Legionów. Trzeba się umówić telefonicznie.
|
|
miasto niegdyś wojewódzkie jedno większych miast podlasia , zacofane intelektulanie, kulturalnie, gospodarczo na dodatek potworne problemy za zrobieniem jakichkolwiek bardziej zaawansowanych badań obrazowych czy analitycznych nie mówiąc o dostepie do specjalistów. Powiem wam ,że taki Zambrów , wyposażeniem , czystością , organizacją pracy , liczbą secjalistów bije na głowe to nasze zapyziałe miasto. follow me ![]()
|
|
@ Autor: follow me (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 17-03-22 02:45 miasto niegdyś wojewódzkie jedno większych miast podlasia , Miasto to mieszkańcy, a ty nawet nie wiesz, że Łomża to Mazowsze jak ma się to miasto rozwijać z takimi nieukami?
|
|
kiedyś to faktycznie było ale bardzo dawno. Dzisiaj nieuku nie zauważyłem ,że jest jednym z większych miast Mazowsza. No ale ty możesz chcieć tylko wpierwej słomę z butów wytrzep. follow me ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |