Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenia |
Witam wszystkich serdecznie, poszukuje firmy, która specjalizuje się w organizowaniu szkoleń. Lokalizacja tych szkoleń nie ma większego znaczenia, bo to będzie szkolenie firmowe i firma organizuje nam transport. Interesują mnie szkolenia z tematyki zamówień publicznych oraz rozliczania projektów unijnych. Czas trwania takiego szkolenia to najlepiej 16 godzin, tylko rozłożonych na dwa dni. Czy braliście może udział w takim szkoleniu? Możecie podrzucić mi jakąś godną polecenia firmę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenia |
Byłam kiedyś na szkoleniu z wykorzystywania środków unijnych na poziomie samorządowym, ale to było ponad trzy lata temu. Urząd miasta wybrał wtedy kilka osób spośród chętnych i przeszkolił nas w efektywnym wykorzystywaniu dotacji. Miasto nieco skorzystało, podgoniło zaległe remonty. Szkolenie dla nas trwało pięć dni, ale to była jakaś rozbudowana wersja. Zakwaterowano nas w Wiśle. Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy ta firma jeszcze istnieje. Niemniej skorzystałam sporo na tej dodatkowej edukacji.
|
|
Nie wiem czy ta tematyka ale osoba ktora bez problemu może pomóc Maciek 884 002 001 zajmuje się szkoleniami
|
|
Proszę o kontakt, 509569618. Może będę mogła pomóc?
|
|
Nie karmić trolla
|
|
Szczerze mówiąc to w w przypadku szkoleń z tego rodzaju tematyki wybór firm godnych polecenia nie jest zbyt duży. W ogóle nie wiem czy na rynku działa zbyt wiele firm oferujących takie kursy. Najlepiej będzie oczywiście poczytać w internecie i zapoznać się z programami kursów. Nie wiem jak bardzo Twój szef jest w sprawę zaangażowany, ale może dobrze by było gdyby zapoznał się z programami osobiście i wybrał ten, który najlepiej odpowiada potrzebom pracowników. W końcu on powinien najlepiej wiedzieć w jakim kierunku powinni być szkoleni.
|
|
Na rynku działa sporo firm szkoleniowych, bo bardzo dużo osób jest zainteresowanych taką tematyką. W krótkich czasie można dokształcić pracowników i dzięki temu usprawnić działania firmy. Może zacznij od poczytania informacji oraz opinii w sieci na temat danych firm szkoleniowych. Z takich opublikowanych opinii również można wyciągnąć wnioski. Możesz wybrać kilka firm, powiedzmy 3-4 i niech szef wybierze najbardziej odpowiednią. Pozdrawiam.
|
|
Szkolenia są spoko, uważam, że warto w nich uczestniczyć.
|
|
świąteczny wysyp trolli
|
|
Gość ciekawie i szczerze pisuje swoje perypetie na rynku szkoleń, a Ty mowisz, że to troll. Mnie akurat ten temat interesuje.
|
|
szukaj na grouponie. :) tam jest wiele tanich szkoleń online :)
|
|
Grupon to raczej kiepskie miejsce na szukanie tego rodzaju szkoleń. Sporo interesujących treści dot. szkoleń i generalnie planowania kariery znajdziesz na forum 4programmers.net/Forum/Kariera. Ciekawe dyskusje osób z branży. Jeżeli interesuje Cię tematyka szkoleń związanych z coachingiem, to sprawdź sobie jeszcze ten www.szkolatrenerow-ster.pl/blog. Masz sporo praktycznych informacji.
|
|
Może europrofes? Chociaż tych firm jest naprawdę sporo i na pewno coś znajdziesz dla siebie.
|
|
Szkolenia pozwalają na poszerzanie swoich kompetencji, zależy tez czego one dotyczą. Dobrze jak są związane z wykonywaną pracą.
|
|
Czy macie jakieś informacje o tym, gdzie znaleźć szkolenia finansowane z unii?
|
|
Ja zastanawiam się nad kursem j. hiszpańskiego.
|
|
Szkolenia szkoleniami... A może warto pomyśleć o dobrych studiach podyplomowych? Sam już wybrałem,może jeszcze ktoś skorzysta i zobaczymy się na uczelni AEH A póki co polecam https://podyplomowe.vizja.pl/#_ga=2.163910911.1354249169.1593621008-660832637.1593621008 Szukasz bezpłatnego konta bankowego? Sprawdź! http://open.produktyfinansowe.pl/e/lead/1562/?source=lt
|
|
Dobre szkolenia na pewno się przydadzą. Tak ja to widzę! __________________________ Prace licencjackie z informatyki - cena
|
|
Dobrego nauczyciela można znaleść na https://buki.org.pl/
|
|
A mało to jest firm szkoleniowych? Zdaje mi się, że chyba jest ich aż za dużo.
|
|
Ja wszelkie szkolenia robię przez internet. Jednak nie zastąpi to szkolenia stacjonarnego. Niestety, takie szkolenia stacjonarne sporo kosztują. ____________________ www.adaso.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |