Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dom |
Chce wykopać fundamenty pod dom i zastanawiam się nad wyborem fachowców. Przeglądałem kilka ofert, natrafiłem na koparki http://www.atlas-poland.pl. Co radzicie? To dobry wybór? Czy może lepiej wybrać coś innego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dom |
Ja rozumiem, że 20 groszy za ten wpis to dla ciebie kupa pieniędzy. Ale powiedz, kto cię zatrudnia? Może powinieneś reklamować buty, majtki, czy pastę do zębów? 1. Podpowiem ci (blondynka?); koparkami kopie się wykopy a nie fundamenty! 2. Żeby napić się mleka nie trzeba kupować krowy. Po co chcesz wynająć olbrzymi sprzęt bez operatorów? To sprzęt dla potencjalnych wykonawców a nie inwestorów prywatnych. Pomyślałeś/aś trochę nad swoim tekstem? Dziwicie się, że płacą po 20 groszy za takie wpisy? Ja bym w ogóle nie zapłacił! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
a może on chce wykopać stare fundamenty pod niewybudowany dom? rudy błazen z druhem
|
|
Jesteśmy na gorąco z tematem. My akurat postawiliśmy na własne ręce i siłę roboczą ale wyszło super. Fundament to podstawa i powinien być zrobiony solidnie. Więc jeśli ktoś ma wiedzę budowlana i dużo chęci do pracy, warto aby sam sobie to zrobił :)
|
|
Po prostu idź i zbuduj fundament, a jeśli potrzebujesz dokumentów, idź do swojego urzędu miasta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |