Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złodziej |
Poszukiwany pilnie na terenie Łomży i okolic Pan 32 lata nazywa sie Tomasz B... z Augustowa okradł mnie dziś z pieniędzy i telefonu jest to brunet oczy piwne wzrost 176 ubrany był w szarą kurtke w jasną kurtke ciemna czapka z daszkiem miał orginalne buty nike czarne miał liczne tatuaże na dłoniach i na łuku brwiowym czarne kreski.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złodziej |
po opisie widac ze mogł glosowac tylko na jedna partie! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak jest, trzeba szukać w szeregach Pewnej partii;p
|
|
tak zgadza się głosował na PIS , wielebny odpuścił mu wszystkie grzechy a za pokutę nakazał głosowanie na wyżej wymienioną partie :)
|
|
aha no dziękuje bardzo.
|
|
i miał dwie kurtki na sobie :) pewnie jedna kradziona "ubrany był w szarą kurtke w jasną kurtke "
|
|
http://nk.pl/#profile/20877889 to jego zdjęcie , przepraszam ''kratkę '' a nie kurtke
|
|
zgłoś na policję, a nie tu jego dane podajesz. Chyba najszybciej znajdą jego miejsce zamieszkania
|
|
jasne. z Augustowa, a w profilu że z Pułtuska. nie zdziwię się, jak Ci sprawę wytoczy o pomowienie. pfff
|
|
nie zrozumiałe ..
|
|
Augustów, Pułtusk to po co by do Łomży przyjechał?
|
|
żeby tam wejść to trzeba się zalogować to podaj loga i hasło.http://nk.pl/#profile/20877889
|
|
Już byłam na policji i go szukają, nawet może i lepiej gdyby wniósł sprawe o zniesławienie gdyby to zobaczył wtedy szybciej by go znaleźli. A on jakiś naprawde dziwny przyjechał z mławy mówił ze jest z ostrołęki na nk ma napisane że mieszka w Pułtusku:/
|
|
Jeden wart drugiego. Przyjechał z Mławy, mówił, że jest z Ostrołęki, w profilu ma Pułtusk a ty twierdzisz, że jest z Augustowa :) Chyba jeszcze w szoku jesteś :D
|
|
a czy ty nie jesteś : shona przypadkiem była czarnasukaczarna ???????? bo coś podobnego piszesz ....
|
|
Gość zagadka dla O. Mateusza
|
|
Ale zgwałcił Cię chociaż?
|
|
ha, ale na pewno przeleciał Ją strach.
|
|
Pewnie się w internecie na randkę umawiała.
|
|
Autor: bogdan49 (---.elomza.pl) Data: 22-02-12 22:21 Jeden wart drugiego. Przyjechał z Mławy, mówił, że jest z Ostrołęki, w profilu ma Pułtusk a ty twierdzisz, że jest z Augustowa :) Chyba jeszcze w szoku jesteś :D To ich było czterech ?
|
|
kochanków miała wielu .....
|
|
Jaką trzeba być idiotką, żeby dać się okraść i szukać sprawcy na forum?
|
|
a jednak można człowieka rozbawić :)
|
|
To,że ktoś ją okradł nie znaczy,że jest idiotką!
|
|
shona marudę wynajmij puści zezowate nieszczęście ze smyczy to wszystko wytropi.
|
|
haham Zbych ma psy:)
|
|
shona maruda wstanie to tobie da popalić z zezikiem :)
|
|
lepszej komedii nie czytałam jak babcię kocham
|
|
zdecydowanie musisz sobie przypomniec serial Tulipan Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zejdźcie z dziewczyny! Coś mi się wydaje, że ten koleś co ją okradł wyszedł z więzienia... - mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni chociaż ja na policję bym nie liczyła...
|
|
andziulaC :) maruda i zezik dają ognia tylko imbecylom :):):) Ty ciołku zawsze możesz na nas liczyć :):)
|
|
Proponuję Pana Rutkowskiego, bo autor chyba mataczy:D, albo w zmowie, tylko z kim, ciekawe gdzie ukryli łup. No a tak poważnie to dobrze, że nic Ci się nie stało. Majątek rzecz nabyta. Ale przyznaję , że nie zła tragifarsa.
|
|
Było z garusem na czacie nie bajerzyć :):))
|
|
shona vel czarnasukaczarna To gdzie teraz " urzędujesz" ? oj, nie masz ty szczęścia do klientów , najpierw Paweł z Nissana Navary teraz ten podziargany , a co to będzie jak lato przyjdzie i pójdziesz w las ? Uważaj na gajowego !
|
|
Nawet już rozkminiłem Cie EWELINO :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
u mnie też był z pod drzwi ukradł mi pare starych trampek za 15 zł kaktusa i 3 pary majtek sąsiadce . pościłem za nim jamnika swojego to zabrał mu jasną kurtkę. to już jest bez więc zgłoś to że już jasnej kurtki nie ma
|
|
ale jamnikowi obroże ukradł
|
|
Róbcie sobie dalej jaja,tylko jestem ciekawa czy byloby wam do śmiechu gdyby to was ktoś okradł.
|
|
widziała jak wygladał ten złodziej, niech nie "przyjaźni sie" z patologią. Z jej dość dokładnego opisu łatwo wywnioskować, że utrzymywała z nim jakieś kontakty. To nie był złodziej, który napadł ją na ulicy .... może po tym zdarzeniu staranniej dobierze znajomych
|
|
shona to KLON ! : Kto to jest... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=388994&t=388991
|
|
i co znalazł się ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |