Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec ogrzewania? |
Czy to już zakończenie sezonu grzewczego, czy tylko awaria? U mnie na chacie zimno...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec ogrzewania? |
Nie no powinni grzać , bo zdzicho marznie ,tragedia.
|
|
tylko PO-PSL dbało o ciepłe grzejniki i gorącą wodę w karach....takie są zarzuty obecnego nierzadu wobec poprzedników rudy błazen z druhem
|
|
Włącz sobie piekarnik
|
|
Jeszcze nie czas na klimatyzację....
|
|
koniec grzania w koncu wiosna to i warto sie przewietrzyc
|
|
nie ma to jak swoje CO na gaz ziemny , u mnie zawsze ciepło :)
|
|
...tylko Putin na złość JarKaczowi przykręci kurek, przestaniesz się chwalić i pójdziesz do znajomych do bloków żeby się choć trochę ogrzać... rudy błazen z druhem
|
|
papik, a po co mam dodatkowo kominek z rozprowadzeniem ciepła ? zawsze mogę też i w piwnicy zainstalować piec na węgiel, pelet ect. :)))
|
|
haha w razie czego, mogę też i \"kozę\" w salonie postawić, w bloku tego nie zrobisz :)))
|
|
Niestety nie wszystkim jest ciepło w domu. Wiadomo, że nowe bloki są ocieplone, a większość starszych bloków jeszcze nie jest ocieplonych. I może, mieszkańcom tych zasobów jest zimno.
|
|
Trochę za wcześnie wyłączyli ogrzewanie. W SM Jedność jeszcze grzeją.
|
|
Jakas parodia z tym wylaczeniem ogrzewania! Chyba musza byc spelnione jakies kryteria odnosnie minimalnych temperatur w nocy a nie taki ziab i grzanie wylaczaja! Dorosli sobie poradza, ale przy malutkich dzieciach to naprawde klopot! A jeszcze nie zapowiadaja poprawy pogody. Skad taka decyzja? Nie rozumiem... Trzeba chyba zadzwonic do SM i wyrazic swoje zdanie!
|
|
LiMonka... i o taki głos mi chodziło .... siostra ma małe dziecko, ciotka w wieku senioralnym też dziś zmarzła...
|
|
Mi tez zimno... SM Perspektywa nie grzeje....
|
|
A dzis znow wlaczyli grzanie! Bogata spoldzielnia jak ma pieniadze na takie nieprzemyslane decyzje, wiadomo ze rozruch kosztuje. Wyglada na to ze ludzie interweniowali skoro wymusili na SM decyzje o ponownym wlaczeniu ciepla. Szkoda tylko ze ta pierwsza byla taka nieprzemyslana.
|
|
Wezły cieplna zlokalizowane w kazdym bloku powinny same sie właczac przy spadku temp w dzien ponize 13 stopni !
|
|
No ja kupiłem sobie żaluzje http://www.anigorolety.pl/zaluzje.php i przez brak ogrzewania muszę je mieć cały czas podniesione aby słońce docierało do pokoju inaczej jest zimni
|
|
ja teraz robię nowa pompę ciepła, na starcie nie wiedziałam jaką , ale trochę się doinformowałam na https://remont.biz.pl/pompa-ciepla/ i zainwestowałam w konkretną i teraz jest ok. Ogrzewam tanim kosztem a cale mieszkanie jest nagrzane
|
|
O ogrzewaniu i klimie można poczytać na tym bardzo dobrym portalu branżowym. Polecam, bo jest sporo informacji i poradników, a także wizytówek firm. --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
TaniaM napisał(a): > O ogrzewaniu i klimie można poczytać na tym > klimatyzacja.pl]bardzo dobrym portalu > branżowym. Polecam, bo jest sporo informacji i > poradników, a także wizytówek firm. > Ja skorzystałam z porady tej firmy i będę montować pompę ciepła http://rekuperacja.biz.pl
|
|
Uwielbiam takie ogrzewanie. To jest naprawdę świetna sprawa!! __________________________ http://pisaniepracmagisterskichtorun.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |