Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bar z tarasem przy statoilu |
byłem tam ostatnio jak grał zespół.(wewnątrzą nie na tarasie) Gorszej sytuacji nie widziałem w życiu.Grał sobie koleś na harmonijce razem z tąkapelą po czym podeszło do niego kilku gówniarzy i zaczęło się wyprowadzanie ni z tego ni z owego harmionijkarz miał do zapłaty 12 złotych gdzie nic nie zamawiał .to tylko świadczy o szefowej która nie ma chyba za grosz kultury w sobie i chyba języka w ustach skoro do teog by powiedziećkomuśze musi opuścićlokal tylko dlatego żę nie podoba mu się ,ściąga oprychów którzy oprócz wyprowadzenia czaili sie na niego przed wejściem. porażka nie dość żę ten lokal nie należyz do często odwiedzanych to jeszcze taka "reklama". według mnie szefowa właśnie zamknęła ten bar przez swoje zachowanie. Nie złąmę tu chyba zasad pisania posta skoro NIE POLECAM NIKOMU tego miejsca sam tam igdy juz nie zajrze.Dobranoc Anioł wcale nie musi być z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bar z tarasem przy statoilu |
niezrozumiałem o co ci chodzi , napisz jeszcze raz bez błędów językowych i składniowych
|
|
zbojkotowac ten lokal
|
|
prawdomuwny wpierw to sam sie naucz...i pisz bez bledow! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja coś zrozumiałem, ale ogólnie to nie wiem o co chodzi... :] ...
|
|
błedy mu przeszkadzają składniowe...
|
|
ja wszystko zrozumiałem tylko nie wiem o co chodzi. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Z tego co ja zrozumiałem to chodzi o to, że właścicielka lokalu "Pod Koniami" chciała się pozbyć zeń jakiegoś grajka i zamiast grzecznie go poprosić o opuszczenie wzmiankowanego miejsca nasłała nań umięśninych młodych mężczyzn. Ci bez ceregieli wyprowadzili pana przed lokal i przy użyciu pięści wyjaśnili dobitnie, że nie jest tam mile widziany. Ale zastrzegam, że pewien intencji autora tematu nie jestem i w jakimś stopniu jest to tylko moja interpretacja. A co do lokalu i kierowniczki - wypada się zgodzić. Sam doświadczyłem tam bardzo niekulturalnego potraktowania przez wspomnianą panią i moja noga więcej "Pod Koniami" nie postanie.
|
|
bojkotować 'dresiarzy' uwierzyć w Polskę!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |