Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i budowa na dawnej strzelnicy ruszy!! |
w końcu ma rozpocząć się budowa na strzelnicy , powstani boisko do piłki ręcznej , ściana wspinaczkowa , ściezka rowerowa , budowa rozpoczyna się w ten poniedziałek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i budowa na dawnej strzelnicy ruszy!! |
a kto ci powiedział takiego newsa??
|
|
heheh śmieszny koleś jest hehehe. kto ci kazał to napisać B. czy K.
|
|
A boisko do piłki nożnej będzie?? Bo jak nie to kur...brak mi słów, kolejne miejsce w Łomzy zniknie gdzie mozna pograc w noge!! Zrobia takie gowno do pilki recznej jak na skejcie. Nie ma to jak na trawie grac...
|
|
Na skejcie fajnie się gra , jest oświetlenie, po deszczu nie ma błota i wogóle jest fajnie
|
|
http://lsm.lomza.pl/strzelnica.htm na co to komu drugi skejtpark wystarczylo by pare lawek na walach i by bylo najlepiej,fajna charakterystyczna miejscowka w miescie
|
|
źródło :::www.lsm.lomza.pl
|
|
Sciezka rowerowa? REWELACJA! A gdzie sie bedzie zaczynac, a gdzie konczyc?
|
|
HaHa Fajnie bardziej mi się podoba jak teraz jest tylko by ławki dodali i nowe przejścia i ładnie i fajnie. A tak ... na łomżyńskim skejt parku od 2 lat nie byłem poryte tam wszystko... jak tu tak samo zrobią to poważnie ich pojebało wystarczy że na klatkach w moim bloku poprzyklejali naklejki i kartki ZAKAZ PALENIA ... haha
|
|
Moim zdaniem,wystarczyly by lawki na walach z chodnikiem,schodki zeby wejsc na wal,scena tam gdzie jest tylko lepsza oczywiscie,i ze 2 korty do tenisa z oswietleniem na koncu strzelnicy od garazy i kilka miejsc parkingowych do tych kortow.Niestety te miejsce straci swoj urok bo niewiem czy komus sie podoba kolorowy skejtark mi napewno nie.Dlaczego panuje jakis trend na niszczenie zieleni ?Gdzie mlodzierz bedzie grala w pilke nożna ? Przeciez na poludniu zostana moze 2 boiska.Niewiem czy beda chetni do grania w pilke reczna.Pilka nozna to najpopularniejszy sport w Polsce i na swiecie.Za te pieniadze ŁSM wspolnie z miastem moglaby zbudowac ministadion przy PG1 z tartanowa bieznia i lepszym boiskiem.Napewno bardziej by sie przydal bo tamten teren obumiera tak samo jak alejki na ktorych jedynie piwa mozna sie napic.
|
|
Dla mnie to strzelnica kojaży się z strzelaniem wojska i w zime zjeżdżaniem na płytach z fabryki inwalidów D:))))))))))))))))))))))))))))) Jeżeli nie dojdzie do zagospodarowania tego terenu dla potrzeb kulturalno- oświatowych to na tym terenie powstanie kilka bloków ( bo wały można zawsze wywieźć) metr kwadratowy ziemi w takim terenie dojdzie do 100 zł! dla wybranych jeżeli miasto upora się z problemem hipermarketu to najłatwiejsze pieniądze zarobi na strzelnicy D:((((((((((((((((((((((((((((
|
|
jakii dóóóóóóóóóół co to w zime bedzie? co roku fazy na lodzie a tak to du** bedzie :( buuu :/
|
|
gdzie dzieci w pilke beda grac ? gdzie bedzie lodowisko w zime gdzie ludzie beda psy wyprowadzac ? gdzie beda te zjjjebane festyny,zakonczenia lata itp ??
|
|
No własnie gdzie jest boisko do piłki noznej??????????????? do cholery w tej Łomzy już naprawde nie bedzie gdzie pograc w noge na trawie :(((
|
|
Teren leżał dziko - źle, zaczęli coś robić - źle. Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.
|
|
Ja prawdę mówiąc bym chciał żeby gdzieś w okolicach Łomży był taki duży pas startowy dla samolotów a nanim odbywały się wyścigi :D
|
|
dobrze niech coś z tym zrobią
|
|
Ciekawe jak będzie przebiegać ścieżka rowerowa. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Może ktoś z miasta się zlituje i zamieści jakieś plany????? A może ktoś z ŁSM????? tylko fakty bez komentarza
|
|
www.lsm.lomza.pl tam sa plany
|
|
Autor: anonimowiec Wskaż mi palcem gdzie w Łomży jest sk8 , bo jeżeli ten na ks.anny to chyab nie wiesz co to sk8park jest Po co sk8 park , po to żeby osoby jeźdźące na rolkach , deskach , rowerach i czymś tam mieli okazje trenować i wybić się z tego wszystkiego... po co i po co , po to żeby ludzie nie wyganiali chłopokaów ze streetu , jak sobei jeźdźą na miejscówce - kumasz o co chodzi? ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |