Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzenie noży i art. gastronomicznych |
Witam prowadzę małą gastronomię i chciałbym skorzystać z usług ostrzenia noży w sklepie na dworcu PKS. Czy macie jakieś opinie na ten temat??? Bardzo proszę o odpowiedź bo strasznie się zawiodłem w ostrzalni na bazie WZGS :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzenie noży i art. gastronomicznych |
ja mam ziomka ktory tym sie zajmuje, prowadzi mala firme tego typu ;) The_Game_xD
|
|
Właśnie na dworcu PKS zajmuje się tym młody chłopak , który ma wysokiej jakości sprzęt. Więc jutro tam idę :)
|
|
w którym to miejscu na dworcu?
|
|
Sklep z garnkami sztućcami itp. via a vis pawilonu z księgarnią.
|
|
a powie ktoś gdzie można dobrze naostrzyć łańcuchy do piły motorowej? bo na bazie wzgs to chyba je tylko głaskają a nie ostrzą.
|
|
Na Kierzkowej ostrzą,ale nie pamiętam czy dobrze. Zaniosłem tam raz ,ale nie naostrzyli mi od ręki i musiałem tam udać się drugi raz.Nie wiem może to się zmieniło. Przeniosłem się na Nowogrodzką,tam gdzie sprzedają piły Husqvarna.Ostrzą dobrze ,ale ostatnio nie byłem do końca zadowolony.
|
|
rozumiem że noże do maszynki do mięsa też tam naostrzę?
|
|
prezes4 to nie wiesz jakie są opinie na twój temat ? "młody chłopak , który ma wysokiej jakości sprzęt." a tępy jak te noże do ostrzenia. zareklamuj sklep w Dziale Reklam
|
|
na poznańskiej jest firma leitz moze oni potrafio hnio
|
|
Co do wyposażenia gastronomicznego, to warto byłoby tutaj wspomnieć o firmie gastromania.pl. Bo tam nawet kieliszek do whisky jest najlepszych producentów. Także tam byle czego człowiek nie dostanie... Warto też zaznaczyć, że mają atrakcyjne ceny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |