Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezrybna Narew |
CZy wiecie, że wędkarze z okolic Szablaku i Jednaczewa opowiadają, że obecny "właściciel" Narwi regularnie stawia na brzegu agregat prądowy i tłucze ryby w Narwi jak popadnie, potem pakuje do "worów"' i wywozi do brata do Warszawy! Na zwrócone uwagi powiada, że przeprowadza "selekcję' ryb! Narew pustoszeje, a ów cwaniak się "obławia" pustosząc rzekę. A miał tak zarybiać, hodować, rozwijać... Coś mi tu znowu śmierdzi zgniłą rybą. Co na to odpowiednie "czynniki"? Bo jeśli NIC- to stwierdzić będzie trzeba istnienie kolejnego przekrętu i kolejnej sitwy. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezrybna Narew |
Myśle,że ktoś powinien zająć się tą sprawą ,żeby ujrzała pomyślny finał??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
biuro@4lomza.pl <biuro@4lomza.pl> tam na gorze w prawym rogu jest jakies cus napisz donos. to tam napisz o tym najlepiej by bylo
|
|
To nie do tego, a ja nie piszę "donosów" tylko opisuję łajdacką rzeczywistość naszej "śmietanki". Zbych
|
|
kur.wa to jest najlepsze wszyscy wiedzą nawet na publicznym forum o tym piszą a milicja ?? jak zwylke nic nie wie hehehe
|
|
Co prawda nie słyszałem tego ale wierzę na słowo bo nad Narew na ryby nie opłaca się ostatnimi czasy jedździć:(((((
|
|
ja donosami się nie zajmuje nie jestem tym co koń pod brzuchem nosi ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
Prywaciarz złodziej , zezwolenie na rok ponad 100zł a ryb nie ma . Sam podprowadza wszystkie sieciami. Ja ostatnio konkretną rybe złowiłem 3 lata temu to był leszcz 1 kilogram (wrócił do wody ) i poza tym kompletnie nic .
|
|
mam pytanie... czy ci którzy to widzieli zgłosili na policję łamanie prawa? ...bo z tego co się orientuję to nawet właściciel/dzierżawca nie może prądem ryb "łowić"??!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ta sprawa zajeli sie w tamtym roku z kola nr ....? lecz nic to nie dalo i pewnie nie da a od poczatku istnienia gospodarki prywatnej jest tylko gorzej szkoda gadac i tak nic z tego nie bedzie> LAST NIGHT A DJ SAVED MY LIFE
|
|
Kefas'ku nikt nie ma prawa łowic prądem! Nawet na swoim. Mówiłem tym ludziom: zróbcie zdjęcie, napiszcie skargę czy coś takiego, ale jak to oni, mówia; Panie, a co to da, ten cwaniak ma "wejścia" i robi co chce. Stąd moje podejrzenie o kolejny szwindel... i tak sprzedali naszą wspólną własnośc (Narew) jak swoją więc ciekawi mnie, czy to tak za nic i z "dobrego serca" mu oddali? Zbych
|
|
Waldek 27: Tobie się coś pokręciło bo jak Ciebie ktoś okradnie to nie idziesz na policję? Bo jeśli pójdziesz - to zostaniesz "tym co koń pod brzuchem nosi". A nas właśnie okradają w biały dzień! Zbych
|
|
hehe fajnie ze sie dowiedziałem czemu przez całe lato nie mogłem złowić ryby :) teraz to ja pier...dole te składki skoro tak to dziła
|
|
ja też , nic ZŁODZIEJOWI NIE ZAPŁACĘ , A JAK GO SPOTKAM TO WBIJE MU WĘDKE W DUPE I WRZUCĘ DO RZEKI ***** . OBŁAWĘ NA NIEGO ZRÓBMY I SPALMY PRĄDEM . POTEM DO WORA I DO BRATA DO WARSZAWY
|
|
jeszcze haczyki te kotwiczki na suty mu zaczepic,wysmarowac zaneta i woblery na uszy moze jakis szczupak go dorwie o ile takie wystepuja w narwii hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |