sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ks. Janusza Internet

czesc,

Nie mieszkam aktualanie w Lomzy wiec sie slabo orientuje w temacie.
Potrzebuje mojej rodzince zalozyc internet na osiedlu Ks. Janusza. Jaka firma tam operuje? Z tego co czytalem na forum to wszystkie sa jakies niuczciwe i slabo sie wywiazuja ze swoich obowiazkow... No ale coz na razie neostrada jest za droga wiec pozostaja inne rozwiazania. Jesli mozecie mi cos polecic i napisac jaka firma moglaby zalozyc internet na tej ulicy bylbym wdzieczny.

Pozdrowienia

K

Kubusz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ks. Janusza Internet

inet mam ....tuż obok na księżnej anny..... chodzi spoko z taką prędkością z jaką wykupiłem abonament.... podobno są problemy z długimi pingami przy grach on-line, ale przy standardowym korzystaniu z przeglądarek, poczty, p2p, itp nie ma problemu..... :)

---
PGG

IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p ale wszystko da się ominąć :)))

Pozdrawiam

"Wszystko da się ominąć ", ciekawy jestem jak ?
Pozdrawiam.

Tunelowanie portów tcp? Używanie takich, które nie są zablokowane? ;]

"IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p..." Hehe MrS, kolega Cię w jajko zrobił ;) Ja mam właśnie IST i jedyny komentarz jaki mi na myśl przychodzi to...**** zbita. szybko chodzi? Ciekawe, w którą stronę? :P Jeśli mogę coś doradzić, szkoda pieniędzy i nerwów. Strzeżcie się IST!
Pozdro dla wszystkich!

Myślę więc jestem?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org