Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. Janusza Internet |
czesc, Nie mieszkam aktualanie w Lomzy wiec sie slabo orientuje w temacie. Potrzebuje mojej rodzince zalozyc internet na osiedlu Ks. Janusza. Jaka firma tam operuje? Z tego co czytalem na forum to wszystkie sa jakies niuczciwe i slabo sie wywiazuja ze swoich obowiazkow... No ale coz na razie neostrada jest za droga wiec pozostaja inne rozwiazania. Jesli mozecie mi cos polecic i napisac jaka firma moglaby zalozyc internet na tej ulicy bylbym wdzieczny. Pozdrowienia K Kubusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. Janusza Internet |
inet mam ....tuż obok na księżnej anny..... chodzi spoko z taką prędkością z jaką wykupiłem abonament.... podobno są problemy z długimi pingami przy grach on-line, ale przy standardowym korzystaniu z przeglądarek, poczty, p2p, itp nie ma problemu..... :) --- PGG
|
|
IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p ale wszystko da się ominąć :))) Pozdrawiam
|
|
"Wszystko da się ominąć ", ciekawy jestem jak ? Pozdrawiam.
|
|
Tunelowanie portów tcp? Używanie takich, które nie są zablokowane? ;]
|
|
"IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p..." Hehe MrS, kolega Cię w jajko zrobił ;) Ja mam właśnie IST i jedyny komentarz jaki mi na myśl przychodzi to...**** zbita. szybko chodzi? Ciekawe, w którą stronę? :P Jeśli mogę coś doradzić, szkoda pieniędzy i nerwów. Strzeżcie się IST! Pozdro dla wszystkich! Myślę więc jestem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |