piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
atrakcyjne wakacje

Wiem, że nie powinienem zaśmiecać tego konta ogłoszeniami komercyjnymi. Tą drogą chcę jednak pomóc przyjaciółce, która zrezygnowała z podróży swojego życia z powodów osobistych. Ale do rzeczy, wyprawa to:
Hotel: Lopesan Baobab Resort 5*
Maspalomas, Wyspy Kanaryjskie
Długość pobytu: 7 dni
Od: 02.06.2015
W cenie opłacony pobyt dla 2 osób, pokój z widokiem na morze (za już dokonaną dopłatą) i opcja HB. Organizator: TUI.

http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/premium/wyspy-kanaryjskie/hotele;show,2244,hotel-lopesan-baobab-resort-lpa41026?hotel=5633&m=h&transport=1#/&os_dorosle=2&dzieci=0&dt_from=02-06-2015&len=7&food=H&wylot=WAW&zakwaterowanie=DZX1

Dla kupującego upust w wysokości 20% od ceny zakupu !! Jeżeli ktoś zainteresowany, piszcie na maila.

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: atrakcyjne wakacje

Konkretna cena za odkupienie?

sorki, kontakt to: adall@o2.pl

ADALL

Jakie Wy macie plany na tegoroczne wakacje? Gdzie planujecie swój wyjazd i dlaczego? Osobiście polecam Wam zapoznać się z ofertę nowoczesnego i dobrze zlokalizowanego Hotel Włoski Poznań - Katedra nefrologii Poznań .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org