piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilnie prosze o podpowiedź!

Czy ktoś orientuje się gdzie w Łomży można kupić perukę z włosów naturalnych (peruka jest dla osoby chorej). Proszę o poważne odpowiedzi.

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilnie prosze o podpowiedź!

w łomży nie kupisz, jedyne wyjście to allegro, wiem bo kiedyś też szukałam

Radziłbym skontaktować się z któryśm z pracowników łomżyńskiego Teatru Lalek chodzi, oczywiście, o pracownię techn. Tam pracują naprawdę fajni ludzie i na pewno pomogą w biedzie!

Prawdziwe peruki dostaniesz w Warszawie jeżeli masz receptę. To na receptę jest dużo taniej. Tam jest specjalistyczny sklep który sie tylko tym zajmuje.
Jeżeli chodzi o dojazd to wsiadasz przy stadionie w autobus 166
przy Łazienkach przesiadasz się w 195 i wysiadasz naprzeciwko centum.

Dojazd zajmuje ok.45 min. Jeżeli chcesz więcej szczegułów to pisz na :

zbyszek61@po.pl

Centrum Onkologii Ul.Roentgena 5

Sorki podałem ci złego e-maila

zbyszek61@op.pl

nie czytajac Twojego pytania odpowiadam - nie, zdecydowanie nie, nie da rady

a nie wiecie co na torach się działo przy Piłsuckiego??

Co do peruki to z tego co się orientuję to jakiś sklep jest w Białymstoku.... ale mała podpowiedź.... Proponuję przejść się do Stowarzyszenia "AMAZONEK" ul. Pisłudskiego 11a...(były hotel pielęgniarek)i tam można zapytać...Często ludzie oddają tam peruki żeby służyły innym......Pozwodzenia i zdrowia życzę!

dzięki za podpowiedzi. Już poradziłam sobie... na Hipokratesa w sklepie medycznym można nabyć takie peruki. pozdrawiam

:)

A nie ma w sieci typowo internetowych sklepów?

Właśnie natrafiłem na taką firmę, która robi tylko z słowiańskich włosów. Ecommerce nie mają ale można zamówić i wykonają taką perukę -> peruki.info.pl .

Jeśli chodzi o internetowy sklep z perukami to polecam ten, wydaje mi się, że jest to największy sklep w Polsce:

https://peruka.pl

Mają też odziały stacjonarne w całej Polsce, ja byłam u nich w Krakowie: www.perukikrakow.com.pl

Jeśli chodzi o peruki syntetyczne czy naturalne to największy wybór mają w sklepie https://perukikrakow.pl/naturalne-peruki/ . Na miejscu można liczyć na fachowe doradztwo stylistki, która pomoże dobrać rodzaj peruki do naszej urody oraz oczekiwań

Największy wybór peruk to macie w Rokoko www.rokoko.com.pl . Mają i peruki naturalne i syntetyczne

Jeżeli szukasz czegoś do cosplayu to tutaj na przykład znajdziesz dużo peruk do BNHA: https://allegro.pl/oferta/peruka-wig-anime-bnha-ochako-uraraka-cosplay-9579010661 mam tą do cosplayu Eijiro super jest! 

Badziew

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org