Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kradzież rozbójnicza w łomżyńskim sklepie! |
Do czego to głód alkoholowy może doprowadzić delikwenta, napad w biały dzień i dwie butelki alkoholu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kradzież rozbójnicza w łomżyńskim sklepie! |
to twoja roboea chamie z kownat
|
|
sam zayebałeś wódkę i szukasz winnych
|
|
On to buchnął kamienicę ...Podobno Popieram PiS Dudę i Reja :-)
|
|
andrzeju o jakiej ty kamienicy znów tu piszesz, masz problem z kamienicą przy ul. Sienkiewicza ? cyt . \"... chamie z Kownat i dziadu od kamienicy z Sienkiewicza ale zaraz zaraz , a jak to się ją kupiło ? ...\" https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=522490&t=522490 Autor: c2h5oh (---.centertel.pl) Data: 07-06-20 15:26 NIE PISZ BZDUR !
|
|
pisałem ci chamie nie używaj moich danych osobowych sam jesteś ZERO I CUŚ i mnie nie tykaj Pozdrów volksdojczów i zydkokomucha
|
|
rzucenie samego imienia nie jest uzywaniem danych osobowych...
|
|
Nie w temacie, ale zauważyłem, że forumowicz c2h5oh nagminnie używa pewnego określenia w błędnej formie: - jeśli volks to volksdeutsche, - jeśli dojcze to folksdojcze. Nawet ubliżać trzeba umieć.
|
|
Dlatego to nie jest obrażanie a stwierdzenie pewnego faktu...
|
|
Piotrowski, to nazwisko laczy wielu typow spod ciemnej gwiazdy... urbi et orbi !
|
|
Autor: czar~ (---.ri.ri.cox.net)Data: 10-06-20 23:03 Piotrowski, to nazwisko laczy wielu typow spod ciemnej gwiazdy... twój idol https://www.youtube.com/watch?v=vNKqYecaU2s
|
|
A skad ty zalosna PiSdo mozesz wiedziec kto jest moim idolem i czy jakiegos mam? Tylko taki odmozdzony kretyn jak ty, potrzebuje kogos kto wskaze mu jedynie sluszna droge i powie jak zyc, Orwellowski tuczniku... urbi et orbi !
|
|
Przecież Autor: c2h5oh, SAM SIĘ PRZEDSTAWIŁ , że ma na nazwisko PIOTROWSKI , na imię ANDRZEJ .
|
|
zydku kłamco i oszuście - nigdy się nie przedstawiłem i nigdy nie wyraziłem zgody na posługiwanie się moimi danymi osobowymi zwłaszcza przez kogoś takiego jak ty co pisze o sobie zero ...Jesteś niespotykanym chamem lżącym wyzywających wszystkich wokół i kobiety i taki jak ja brzydzi się nawet z tobą pisać ...
|
|
oj, tam dane sam tu kiedyś podawałeś, na forum podałeś też swój nr. telefonu, jak zapraszałeś do siebie forumowiczów, do tego jak chciałeś sprzedać cztery działki w Nowogrodzie, to tu na forum w wątku o budowie domu, sam się \"ogłaszałeś\" , że nie wspomnę , jak to chwaliłeś się filmikiem z twojego występu przed ambasadą Egiptu :) Przypomnieć jak zostałeś gwiazdą Yu Tube i stałeś się lokalnym celebrytą ? o masz : Autor: c2h5oh (---.centertel.pl) Data: 14-05-17 12:05 Powiem wam jak wyglądam w Polsacie była taka wzmianka z protestu przed ambasadą i ten z tą mordą to Ja he he he ............. Autor: De. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 14-05-17 12:51 Internet mi dziś odpala jak diesel na mrozie:( Znalazłam filmik na Wolność24 gdzie się wypowiada facet z Łomży,któremu w Egipcie zaproponowano aby sprzedał swoją żonę to Ty Etanol? ............ Autor: c2h5oh (---.centertel.pl) Data: 14-05-17 13:07 Ano __________________ https://www.youtube.com/watch?v=du0h1WXkp0A&feature=youtu.be&t=14 tu relacja i wywiad , mówi pan Andrzej Piotrowski z Łomży : http://wolnosc24.pl/2017/05/13/protest-pod-ambasada-egiptu-ludzie-przyszli-zeby-oddac-hold-zmarlej-polce-video/ ... małe sprostowanie, nie z Łomży a spod Nowogrodu :) a tu podawałeś i swój nr. telefonu : Autor: c2h5oh (---.centertel.pl) Data: 25-04-18 14:30 Mój nr tel 606 764 374 https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=784752&t=784701
|
|
I gdzie chamie wyraziłem zgodę na publikowanie moich danych osobowych ? Kłamiesz i oczerniasz może w końcu znajdzie się adwokat i cię obedrze z kasy za rozpowszechnianie danych osobowych które są ponoć chronione ...
|
|
... jak dane, które sam podajesz wcześniej na forum mają być niby tu teraz ujawniane :)))
|
|
kłamco i oszczerco dane osobowe są chronione i nie można się nimi posługiwać bez zgody właściciela gdzie masz moja zgodę? Kto ci te dane przekazał ?
|
|
Kto ? umiesz czytać, to przejrzyj tematy do których podałem linki, a co może to nie są twoje posty ? może za często i za dużo bimbru pijesz i później nie pamiętasz , co wypisywałeś po pijaku :))) Piłeś - nie pisz .
|
|
Re: Czarna aktywistka BLM poucza Autor: rei (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 11-06-20 18:07 to ja poproszę niech cham z kownat da mi chałupę w prezencie Pasożycie weź się za pracę , a nie całe życie jedziesz na zapomogach z MOPSu i zasiłkach z opieki społecznej. Na własny dom trzeba sobie zapracować, a nie łapę wyciągasz po cudze.
|
|
pasożyt to ty jesteś i do tego zoofil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |