Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
film Sekielskich |
Jakie sa wasze uwagi,komentarze po obejrzeniu tego filmu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: film Sekielskich |
A nad swoimi grzechami też uruchomisz debatę publiczną? Trzeba zacząć od siebie a nie szukać tylko zła gdzieś indziej a samemu w szambie siedzieć.
|
|
franiu, siwy nie rości sobie pretensji do umoralniania ludzi , nie poucza wiernych, jak mają żyć i jakich norm przestrzegać, nie jest też pasożytem na utrzymaniu społeczeństwa, i nie chroni go specyficzny parasol ochronny osoby duchownej . Nie musi być autorytetem moralnym - ale ksiundz żeby był pedofilem ?
|
|
jestem osobą wierzącą i praktykującą, niestety film jest bólem serca, nie taka jest nasza wiara, jestem oburzony i zniesmaczony i modlę się aby Najswietsza Maryja Panna Matka Kapłanów otoczyła Świętych Kapłanów opieką, dała Im siłę i moc do głoszenia Słowa oraz wytrwałość a dla tych którzy odeszli z dróg bożychi napełnieni sa grzechem chciwości, obzarstwa, pychy, kłamstwa, nieczystości i światowości, łaskę nawrócenia, pokuty i pokory albo odejscia ze stanu kapłańskiego. DiDi
|
|
Jestem wierzący praktykujący co chamski fałszywy i glupi wpis
|
|
re:Autor: panidomu chłopie posługujący się kobieco brzmiącym nickiem, a jednak przejrzałeś na oczy .
|
|
Film ten powinien być dostępny w TV publicznej , aby wszyscy ,szczególnie babcie rydzykowe mogły go obejrzeć .
|
|
W konfesjonałach umoralniaja a sami sieja ferment.
|
|
Na tym forum nie wolno pisac zbyt otwarcie w temacie bo admin jest PiSowcem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |