poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki dostawca internetu

Witam
Stoje właśnie przed dylematem, jakiego dostawcę internetu wybrać.
Pierwszy jaki mi się narzuca to Vectra. Czy są w Łomży jeszcze inni dostawcy? Nostrada odpada bo nie zamierzam mieć telefonu stacjonarnego, ani nic związanego z TPSA. Będę wdzieczny za wszelkie sugestie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki dostawca internetu

A gdzie mieszkasz? Najlepszym dostawcą netu jest IST. Wlasnie czekam na zalozenie

Gosia

A ja sugeruję przeglądanie już założonych tematów, a potem dopiero zakładanie nowego. Tematów z pytaniem o dostawców internetu jest już chyba z pięć, całkiem rozbudowanych, z dokładnymi danymi, zaletami, minusami itp. Byle bzdurny problem i już nowy temat, mimo że kilka dni wcześniej problem dokładnie był już omawiany. Trzeba samemu troche pomyśleć, zanim cos zrobisz.

no posrancy a nie co 2 dni te same bezdety o internecie

Kto uważa, że ten temat jest wałkowany to ma rację ale nie do końca.
Mianowicie to jest bardzo ważny temat i na pewno interesuje wiele osób, dostawcy co i róż proponują nowe oferty, które warto dokładnie sprawdzić. Niestety operatorzy korzystają z okazji i próbują wcisnąć nam dodatkowo jakiś chłam jak np. telefon, dodatkowe kanały i oczywiście dodatkowe koszty. Ja osobiście zamierzam powrócić do ,,introlanu,,
bo to jedyny sensny operator na osiedlu B.M.C. Ma teraz dobrą promocję, ale tylko dla nowych abonentów. Niestety mi to nie przysługuje ponieważ już byłem u nich podłączony i mnie nie obejmuje ale nie muszę za to podpisywać tych bzdurnych umów rocznych nie daj B.. dwuletnich.

zajrzyj do spisu tematów był on już kilka razy poruszany???

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz ?

Ten temat niejednokrotnie był juz poruszany..czy tak trudno skorzystac z wyszukiwarki niz zasmiecac wysypisko?? bo inaczej tego forum nie mozna nazwac

____
^_^

Z wyszukiwarki skorzystałem po pierwszej uwadze.
A kolejnym osobom wpisujacych uwagi na temat wyszukiwarki i powtarzania tematu, przyznaje racje, ale proponuje również czytać wpisy w tym wątku i tez nie powtarzać tego co zostało juz tu powiedziane razy 4 :D
Co do tematu. Wyglada na to że jestem skazany na Vectre. Jakieś przeciwskazania?

gdzie mieszkasz?

klincz napisał(a):

> gdzie mieszkasz?

Na Broniewskiego

oczywiscie IST i nie ma co tutaj polemizowac ;]
nie widzialem jeszcze lepszej firmy w lomzy ;]

Dresy przyszly ze Wschodu, nie z Ameryki, nie z Zachodu...

no i jest jeszcze szeptel... znaczy MNI Telecom... cczy jakoś tak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org