Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyrekcja placówki łomżyńskiego szpitala, tudzież NFZ |
Cytuję powtarzające się wszędzie w komunikatach Wasze informacje … „W przypadku pacjentów kontynuujących leczenie w poradniach specjalistycznych w Szpitalu Wojewódzkim w Łomży możliwe są teleporady, poprzez które pacjent może otrzymać e-receptę, e-zwolnienie lub poradę medyczną”. Dlaczego tak perfidnie wprowadzacie pacjentów w błąd ? Dziś mam zapisaną wizytę w przychodni laryngologicznej, w poniedziałek neurologicznej (w obu kontynuacja leczenia). Zadzwoniłem Panie Olesiński do Waszego łomżyńskiego (NFZ), powiedziano mi: trzeba czekać, to sytuacja do tej pory niespotykana, może niedługo jakieś telefony w przychodniach zaczną działać, na tą chwilę nic więcej nie mamy do dodania. Oczywiście, w żadnej z wymienionych przychodni telefony nie funkcjonują. To może podacie mi Państwo taki numer, który pominąłem !! To gdzie funkcjonują te teleporady medyczne? Czy mam rozumieć, że jeżeli pandemia będzie trwała 2 lata, to nasz łomżyński szpital, jego przychodnie nie będą dostępne dla dotychczasowych pacjentów ? Przecież połowa ludzi, mających tam historię choroby, lekarzy prowadzących, umrze do tego czasu !! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyrekcja placówki łomżyńskiego szpitala, tudzież NFZ |
TELEPORADY DZIAŁAJĄ, można dzwonić do poradni w szpitalu gdzie się ktoś leczył, leki przedłużyć lub porozmawiać z lekarzem i otrzymać E RECEPTE.
|
|
Re: Dyrekcja placówki łomżyńskiego szpitala, tudzież NFZ |
faktycznie, zaczęły funkcjonować. Dziś porozmawiałem z miłą Panią doktor. Co prawda, nigdy nie zastąpi to realnej wizyty w przychodni, ale cóż ... ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |