Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centrum Sportow Walki |
Z planu inwestycyjnego na 2007 rok: 3. Adaptacja krytej, nieczynnej pływalni przy ZSO, ul. Bernatowicza, na Centrum Sportów Walki. Ktos wie cos na ten temat? Coz to ma byc za centrum? I jakie sekcje maja sie tam znalezc? Moze cos juz wiadomo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centrum |
thai box
|
|
Re: Centrum Sportow Walki |
To ma być "Olimpijskie Centrum Sportów Walki". Niestety powierzchnia jaką dysponuje ten nieczynny basen nie pozwala na stworzenie prawdziwego "centrum" (o "olimpijskim" wogóle nie wspominam). Budynek będzie wykorzystywany do treningów taekwondo i innych sportów walki. Niestety więcej na ten temat nie mogę powiedzieć bo tylko tyle wiem. P.S. Tak wogóle to wątpię, aby wogóle tam coś zaczęło się robic. Plany planami, a przyszlość i tak swoje pokaże. Według mnie to powinna byc na tym miejscu zrobiona druga sala dla 1LO i 6PG. Sam uczę sie w pierwszym i uważam że to skandal, aby na jednej godzinie ćwiczyły 3 klasy czyli jakieś 90 osób. 1LO nie ma możliwości zorganizowania pełnowartościowej lekcji WF-u dla każdej z grup a budowa 2 salki dała by taką możliwość. Pozdrawiam
|
|
No to sie wiele wyjasnia, a myslalem juz ze moze cos ciekawego powstanie... Zostaje tylko poczekac i zobaczyc jakie to jeszcze inne sporty walki sie tam znajda. Przydalaby sie jakas roznorodnosc ;)
|
|
Zgadzam się z marcinem135. Sala w 1LO jest fatalna. Są dni że klasa albo ćwiczy na korytarzu lub siedzi w szatni...no coments.
|
|
z tym thai boxem to potwierzdzone info czy tylko domysly i spekulacje ? bylo vale tudo kiedys ,bjj w budowlance i sie nieprzyjely boks w sp4 hyba tez niebardzo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |