poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Centrum Sportow Walki

Z planu inwestycyjnego na 2007 rok:

3. Adaptacja krytej, nieczynnej pływalni przy ZSO, ul. Bernatowicza, na Centrum Sportów Walki.

Ktos wie cos na ten temat? Coz to ma byc za centrum? I jakie sekcje maja sie tam znalezc? Moze cos juz wiadomo?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Centrum

thai box

Re: Centrum Sportow Walki

To ma być "Olimpijskie Centrum Sportów Walki". Niestety powierzchnia jaką dysponuje ten nieczynny basen nie pozwala na stworzenie prawdziwego "centrum" (o "olimpijskim" wogóle nie wspominam). Budynek będzie wykorzystywany do treningów taekwondo i innych sportów walki. Niestety więcej na ten temat nie mogę powiedzieć bo tylko tyle wiem.

P.S. Tak wogóle to wątpię, aby wogóle tam coś zaczęło się robic. Plany planami, a przyszlość i tak swoje pokaże. Według mnie to powinna byc na tym miejscu zrobiona druga sala dla 1LO i 6PG. Sam uczę sie w pierwszym i uważam że to skandal, aby na jednej godzinie ćwiczyły 3 klasy czyli jakieś 90 osób. 1LO nie ma możliwości zorganizowania pełnowartościowej lekcji WF-u dla każdej z grup a budowa 2 salki dała by taką możliwość. Pozdrawiam

No to sie wiele wyjasnia, a myslalem juz ze moze cos ciekawego powstanie... Zostaje tylko poczekac i zobaczyc jakie to jeszcze inne sporty walki sie tam znajda. Przydalaby sie jakas roznorodnosc ;)

Zgadzam się z marcinem135. Sala w 1LO jest fatalna. Są dni że klasa albo ćwiczy na korytarzu lub siedzi w szatni...no coments.

z tym thai boxem to potwierzdzone info czy tylko domysly i spekulacje ?
bylo vale tudo kiedys ,bjj w budowlance i sie nieprzyjely boks w sp4 hyba tez niebardzo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org