czwartek, 19 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tanie Piwo

szukam dobrego sklepu z piwem żeby był i blisko i tanio może ktoś może poleci ? chodzi o piwa nie typowe nie że łomża niedobre ale np. piwo z anglii albo inne np. niemieckie czeskie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tanie Piwo

polecam sklep ma kazanskiej, maja piwka regionalne i jak zawsze ciechan miodowy towarzyszy mi na kazdym kroku

a zapomnialem dodac czeskie tez maja mniam mniam:))

agdzieto dokładnie ? obok szpitala czy spółdzielni gdzieś ?

prawie na przeciwko perspektywy w ciagu nowych blokow na rogu bedziesz widzial reklame PIWA REGIONALNE

dokladnie w tej szeregowce :)

to juz koniec tej reklamy?a w jakich godzinach sprzedaja te pyszne i TANIE piweczko?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

dzisiaj tam byłam i naprawdę jest wybór. polecam czarny pilsener, strzelec wyborowy, kuntersztyn, zielony vanpur, piwo północne, łódzkie, kanclerz, imperator, jurand, dortmundery w 2 rodzajach, rybnicki full. no ale i tak na week end zgrzewka lokalnej korony to musisz-mieć.
pytałam o atoma mocnego ale dostawa ma być jakoś po świętach bo cała partia wysłana na Ukrainę. ale czemu to nie mówili

michalina widze ze z ciebie dobra alkoholiczka jest w ciagu dnia wyprobowac tyle rodzaji WIELKI szacun heheh

Każdemu kto szuka piwa o wyjątkowym smaku polecam zajrzeć na stronę https://trzechkumpli.pl/ Dostępna tam mapa pozwala znaleźć najbliższą lokalizacje w której możecie je kupić. Ja uwielbiam jego smak i bardzo często decyduję się zwłaszcza na nie. W swojej ofercie posiadają piwa klasyczne, nowofalowe, kwaśne, bezalkoholowe, mocne a także te w stylu Grodziskim. Jestem pewna że zasmakuje Wam ono tak bardzo jak mnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
różne
Huśtawka ogrodowa wraz z siedziskiem, malowane mahoń wykonane solidnie. Piła Stihl 023 I właściciel -750 zł.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org