środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A Prezesi mają się dobrze

Łomżyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa na dobre rozpoczęła sezon zimowy.
Jak co roku nadjechały ciągniki z przyczepami załadowanymi piaskiem.
Jak co roku rozjechały "pielęgnowane w pocie czoła" trawniki zostawiając po sobie głębokie koleiny.
Jak co roku zwaliły tony piachu na "pielegnowaną w pocie czołą" zieleń, która niestety nie odzyska na długie lata swojego blasku.
Jak co roku kopce piachu stanowić będa podwórkową latrynę dla okolicznych piesków i plac uciech dla dzieciaków.
Jak co roku Panowie Prezesi mają się dobrze.
Jak co roku ......................................... itd.
W myśl przysłowia: "Jaki Pan, taki kram".
Nazwijmy to po imieniu NIECHLUJSTWO.

A spójrzmy, jak to wygląda gdzie indziej, czyli w Spółdzielni "Perspektywa", czy nawet na terenach administrowanych przez MPGKiM.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org