piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Etui/pokrowce/case na smartfona, gdzie w Łomży?

Witam, gdzie w Łomży dostanę ww. akcesoria? Chodzi mi o dość szeroki wybór. W Sympatii na Krótkiej już byłam. Dzięki za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Etui/pokrowce/case na smartfona, gdzie w Łomży?

helpGSM, Al. Legionów, skrzyżowanie z ul. Dworcową, ja tam kupuję wszystkie gadżety do mojego telefonu, bardzo miła obsługa :)

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

Bardzo fajne miejsce. Sama kupowałam tam nie raz i nie dwa razy.

ja mam 40 modeli szkieł ochronnych na wyświetlacz do wyprzedania po 5 zł sztuka. huawei, samsung, htc, myphone, lenovo, sony xperia (zestawy przód + tył)
Kontakt 602186511

Ja kupuję przez internet, jest duży wybór i to po prostu wygodniejsze.

Jestem tego samego zdania. Kupuje już od dawna na https://pancernik.eu/, według mnie to jeden z lepszych sklepów oferujących takie akcesoria do telefonu Warto zajrzeć na ich stronę, maja bogaty asortyment w bardzo przyjaznych cenach.

Szczerze? Najlepiej jest zamawiac przez internet. Nawet jeśli macie dość popularny rodzaj telefonu, to w sklepach stacjonarnych wybór nie będzie zbyt duży. Problem będzie jeśli model będzie mniej popularny. Wtedy to w ogóle będzie problem ze znalezieniem jakiegoś sensownego pokrowca ( może znajdziecie 1 albo 2 uniwersalne modele)

Proponowałabym zajrzeć sobie do tego sklepu; https://www.izigsm.pl/

Jest to sklep z akcesoriami do telefonów. Mają tam praktycznie pokrowce do wszystkich modeli telefonow jakie znajdziecie na rynku.

Ja też wychodzę z założenia, że lepiej jest kupić w internecie. Możesz zajrzeć do sklepu smartfoneo.pl - mają tam dość duży wybór pokrowców i szyb do smartfonów. Możesz też poszukać na allegro, ale tam ceny są zazwyczaj wyższe, bo sprzedawca musi pokryć coraz większą marże z Alledrogo :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org