wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamusia z synkiem na zakupach

Mam pytanie

Kto miał stycznosc z taką miła parką na zakupach .Mamusia i synek ,który ze tak powiem wisi ciągle na tej mamusi, jakby łaczyła ich nie tylko więż macierzyńska ,a cos wiecej .Łażą po sklepach i potrafia np z palety wody mineralnej wyciagnąc ta która jest w samym środku swiezej palety ,bo ta najlepsza .Pomijam rozpierduche jaka potrafia zrobic przy okazji.Kilka razy tez widzialem, jak chowaja towar w pólkach i to tak dosc głeboko ( ??? )

I gdyby to raz ,to bym sobie tym głowy nie zawracał ,ale biorac pod uwage ze ich migdalenie sie jest dosc szczególnego rodzaju ,to rzucaja mi sie w oczy za kazdym razem ,jak jestem na zakupach wiec tak sobie czasem obserwuje ich zachowanie
I zastanawia mnie ,czy to jakas zawiedziona pracownica sklepu ,pracownik audytu który sprawdza kiedy pracownicy znajda towar w pólkach ,czy moze taki cel w zyciu ,że wstaje rano i mam juz cel że zrobie cos komus na uuja.

Dodam ,ze kończa zakupy z jedna rzeczą w koszu ,a i tą potrafią zaraz zareklamowac ,wiec to musi byc chyba hobby takie....

Bardzo ciekawi ludzie ....musze kiedys fote im pyknąc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamusia z synkiem na zakupach

Powiedz tylko okolicę, bo widuję takich ludzi, ale nie wiem czy to te osoby.

Szanowny pracowniku sklepu, a może byś tak zareagował sam, zwrócił IM uwagę, a nie wypisywał to na forum?
\"I zastanawia mnie ,czy to jakas zawiedziona pracownica sklepu\" a mnie zastanawia, czemu \"zawiedziony pracownik sklepu\" wylewa żale na forum :(((

Czy to tacy bardzo \"smukli\" z długimi włosami , bardzo dziwnie się zachowujący i obserwujący innych , widywani codziennie w markecie na Piłsudskiego 33 ?

w Kauflandzie kupuja np parowki zjada 3 dwie przynosi i mowia ze sa niedobre reklamuja znaja ich tam wszycy potrafia tak kilka razy dziennie

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

dajcie ich foto, proszę

Nie jestem pracownikiem sklepu,gdybym nim był to już pewnie znałbym tą parkę z imienia i nazwiska.Swego czasu myślałem ze to złodzieje ,gdyż ich zachowanie jest naprawdę dziwne.Z czasem zrozumialem, ze to taki sposób na życie.Wchodzę do sklepu, a tu mija mnie ta parka w pośpiechu i gdzie leci ??Na reklamacje.Jak za pół godziny jestem w drugim sklepie ,to gdzie widzę sympatyczną mamusie??Tłumaczacą pani na kasię, ze te chipsy są za mało slone (fakt autentyczny).A to ogórki za krótkie, a to papier za szorstki....Fajnie z boku postać posłuchać, a ze jesień idzie,to czlowiek poznałby osobiscie takich wyjadaczy handlowych i wieczorem posłuchał tych opowieści przy lampce wina.Oni sprawiają wrażenie silnej potrzeby wysłuchania wszystkich żali i życiowych rozczarowań.Trzeba takim ludziom pomagać, a w sklepie nie zawsze jest czas.Te kobiety na kasach wiecznie zajęte,kierownik jakiś nieobecny wzrokiem ,kiedy mu się opowiada ,ze łaciate wcale nie jest łaciate ,tylko białe...

no to otwieram winko...dawajcie kolejne historie z tą parką.Poogląałabym :)

p.s w jakim wieku oni są?

raz mi sie prukneło na nich opss

to na pewno łomżyniacy?

HHAH O TYLKO W łOMŻY FAKTYCZNIE HAHAH

facmen

Czy to Łomżyniacy to nie wiem. Stawiam raczej że nie są z Łomży, mogą mieszkać od jakiegoś czasu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org