Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w radiu |
Może ktoś wie czy istnieje możliwość pracy w radiu...nawet na tzw. wolontariacie ...chodzi o zdobycie doswiadczenia i praktyki. Z góry dzieki za odp. ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w radiu |
Te pytanie powinnas skierowac do stacji radiowcyh. Kwestia co byś chciała robić. to pop pierwsze. Pozatym lomzynskie stacje to sa elemty siecówki. i mało maja autorskiego programu. wieksozsc to rekalmy
|
|
Myślę podobnie ale to info jest nie dla mnie tylko dla kumpeli, która ma się tu zamiar sprowadzić od stycznia. Prosiła żebym dowiedziała się czy istnieje taka możliwość. A szczerze powiedziawszy to ja nawet nie wiem czy w Łomży są jakieś stacje z programem autorkim - bo mieszkam tu od 2 miesiecy. Jedyne co mi się kojarzy to Radio Nadzieja, bo tego słucha zawsze kierpwca MPK, którym dojeżdżam do pracy:) ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
|
ha! istnieje szansa, ja tak pracuję. pozdrawiam.
|
|
vespos a móglbyś napisać coś więcej??gdzie się można zgłosić i do kogo?? ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
|
http://www.radionadzieja.pl/index.php?strona=5 Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
Jest mozliwosc pracy w radiu Maryja, a tam mozesz sie przekwalifikowac na prezenterke TV TRWAM. polecam, moja ulubiona stacja...slucham 24/h ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowieku podoba mi się Twoje poczucie humoru...bardzo pozytywne...myślę,że do Radia Maryja się raczej kumpela nie dostanie...nie spełni normy:) Fallen Angel dzięki serdeczne za info:) Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku! ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
|
Majeczka-kloteczka dziekuje, ze tak uwazasz :) a co do normy...to wszystko w dzisiejszym swiecie da sie zrobic ;-) to nie zmiania faktu, ze najczesciej sluchanym radiem przeze mnie jest RADIO MARYJA, a telewizja...TV TRWAM...polecam! to ostatnie to troche przesadzone bylo:D a jesli chodzi o prace w tym radiu :) to sluze pomoca...popytam....zadzwonie poczekam w kolejce, odmowie zdrowaske itp:) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowieku normę da się zmienić ale ważne żeby nie łamać swoich zasad...a w tym przypadku pewnie by tak było. Ja daleka jestem od słuchania Radia Maryja...spoczko...każdy ma swoje wartości, które ceni i uważa za słuszne...ja jednak szukam sposobów aby w Łomży zrobić coś nowego...żeby muzyka i słuchanie radia nie ograniczało się tylko do słuchania "zdrowasiek" ale do myślenia, zdobycia wiedzy na temat kultury (w szerokim tego słowa znaczeniu)...sama jestem praktykującą katoliczką ale nie samym Słowem Bożym człowiek żyje...muzyka tworzona przez człowieka to też dzieło Stwórcy...nie prawdaż?? Liczy się pozytywne nastawienie i myślenie, że życie jest piękne...może jestem wymarłym gatunkiem patrzącym optymistycznie i z uśmiechem na świat . Wystarczy o...odrobina nadzieji...pozytywne myślenie...wszystko odmieni:) Młej nocki:) ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
|
zły_człowiek - Ty tak na serio?
|
|
fLoorek , nie :) Majeczka-kloteczka, to byl maly zarcik... ;-) szukasz sposobow na cos nowego w Łomży? hmm...ZAIKS wita...oplaty, miejsce na stacje no i przekazniki..nie musza byc duzej mocy...wystarczy na pierwszy raz pare kilometrow...najwazniejsze zeby sie nie zalamywac i robic to z glowa, zeby cala inwestycja sie nie posypala jak domek z kart... pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |