niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
3 LO Opinie

Co myślicie o tej szkole? Jak nauczyciele? Jacy uczniowie? Jaki poziom?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 3 LO Opinie

Jak najbardziej polecam, skończyłam rok temu , dostałam się na dobre studia, będę miło wspominać

ja też polecam :) po tym liceum dostałam się na Wyższą szkołę Zarządzania i Rybactwa w Kazimierzu dolnym, teraz mam stałą pracę na poł etatu nie jakies tam umowa zlecenie! pracuje w międzynarodowej sieci TESCO i mówią do mnie Pani Ekspedientko

Polecam szkołę, mój syn kończył i 80% klasy dostało się na politechnikę i uniwersytet warszawski. Wysoki poziom duże wymagania szkoła godna polecenia.

angelika22 - widocznie taka była z Ciebie uczennica, jak ktoś chce zajść wysoko, to wszędzie musi się uczyć, szkoła szkołą, ale od nas samych najwięcej zależy . Partacze zawsze będą szukać winy w innych

a kto tutaj szuka winy ? naucz się czytać ze zrozumieniem ;)

dziwnie piszesz, nie wiadomo czy się cieszysz czy ironizujesz

ale skoro nie szukasz winnych, to wszystko ok, rzeczywiście mogłam źle zrozumieć, jesli tak, to przepraszam

A ja nie polecam. Uciekłam stamtąd czym prędzej ;] Nauczyciele różni, zależy do kogo trafisz. Jestem świadkiem kiedy uczniowie brali tabletki na uspokojenie przed wejściem na lekcje lub wychodzili z nich z płaczem.. zwłaszcza z lekcji matematyki. ;] U jednego jest super u drugiego masakra.. A i pani pedagog potrafi dojechać psychicznie. uczniowie spoko, szkoła ładna, fajna, ale zależy jak dla kogo ;]

nie polecam... po 1 polroczu sie przepisalm;... zryci nauczycielei i atmosfera

a ja polecam :) jestem absolwentka skonczylam 3 lata temu, teraz nie wiem moze cos sie zmienilo ale jak ja sie uczylam to bylo super milo wspominam :) mi sie akurat trafili dobrzy n-le, narzekac nie moglam, smialo mozesz sie tam wybrac mysle ze nie pozalujesz, zawsze mozesz sie przeniesc do innej szkoly jak cos sie nie spodoba, ale zbyt szybko nie oceniaj zeby potem nie zalowac ;)

nie tak slodko tam jest,nauczyciele tez nie za fajni,z tego co wiem w tym roku ta szkola nie ma kompletu sa jeszcze wolne miejsca,chetnych brakuje

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org