poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Diabetolog-gdzie?

Ludzie,jak teraz w Łomży skorzystać z porady diabetologicznej,gdzie i ewentualnie za ile,bo o ile się orientuję nasza poradnia w szpitalu nieczynna.Kogo polecacie w najbliższej okolicy?Proszę o namiary,może ktoś korzysta z porad innych lekarzy niż Pani dr Ołdakowska?Z góry dziękuję!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Diabetolog-gdzie?

Ja do tej pory korzystałem z porad dr Ejsmonda. Przyjmował na Kazańskiej a obecnie Al.Legionów 29

Dziękuję.Mogę Ciebie prosić o nr do rejestracji?

86 212 53 82 - chyba się nie zmienił

Wielkie dzięki.

Polecacie kogoś jeszcze?

to chyba jedyny i na poziomie lekarz w tej dziedzinie.

Santreo

Bardzo profesjonalna jest też dr Łoaguna. Przyjmowała w przychodni w szpitalu. Ponadto sympatyczna i życzliwa.
Polecam
krisos

Tylko poradnia w szpitalu musi być na nowo otwarta .

Moja kuzynka korzystała z porad dr Małgorzaty Łaguny i bardzo chwaliła,ale nie wie gdzie ona teraz przyjmuje.No i właśnie teraz kłopot- zamknęli poradnię a akurat okazuje się,że i ja muszę skorzystać i za bardzo nie wiem gdzie.Fakt,że to skandal, żeby w Łomży szpital nie miał poradni!Rozumiem,że i tak korzystamy z różnych placówek ale szpital to chyba podstawa a zapotrzebowanie na tego specjalistę w regionie ogromne.

Dr Łaguna chyba niestety nie przyjmuje prywatnie, ale jedyna nadzieja w tym, że od marca ponoć ma ruszyc poradnia diabetologiczna w szpitalu, na co licze bo nie stac mnie na prywatne wizyty,a do Bialegostoku przeciez nie bede jezdzil, skoro w Łomży są tacy dobrzy lekarze specjalisci.

Skoro dr Łaguna nie przyjmuje prywatnie, a polecacie tez Ejsmonda to wiecie moze ile on bierze za wizyte?

Poradnia diabetologiczna musi być otwarta w szpitalu czekamy do 1 lutego innej opcji nie ma . Pozdrawiam dr. Łagune i dr. Ejsmonta i wszystkich diabetyków oraz ich rodziców Gdzie jest tak aktywne stowarzyszenie diabetykow w Łomzy i coś nie szuka sponsorów.

Poradnia diabetologiczna musi być otwarta w szpitalu czekamy do 1 lutego innej opcji nie ma . Pozdrawiam dr. Łagune i dr. Ejsmonta i wszystkich diabetyków oraz ich rodziców Gdzie jest tak " aktywne " stowarzyszenie diabetykow w Łomzy i coś nie szuka sponsorów.

przed szpitalem przy tym laboratorium jest diabetolog przyjmuje dr Ołdziejewska na nfz

Nikomu to nie przeszkadza ze te poradnie kontraktow nie dostaly z NFZ .
Toc tak wszyscy mieli do Bialego jezdzic sie tam u specjalistow leczyc.
Gdyby to bylo w innym miescie, to w oddziale NFZ w Lomzy szyb w oknach by nie bylo , ale u nas pacjeci bierni sa .....teraz tylko prywatnie.
Zdrowia zycze..

Widać jednak przeszkadza komuś,tylko u nas zjednoczyć się nie potrafią. Pytanie też ile trzeba czekać na przyjęcie,skoro placówek ubyło raczej.

Autor: aga128 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 12-01-12 10:22

przed szpitalem przy tym laboratorium jest diabetolog przyjmuje dr Ołdziejewska na nfz

tam gdzie kolejka do listopada?!!!!?

jak już to dr Ołdakowska :)

a wie ktos moze gdzie w lomzy kupie antidol ?

Paranoje...

Chyba nikt nie wie.Mam ja jednak nadzieję,że w szpitalu poradnia diabetologiczna powróci. Nawet prywatnie kolejki....To już za komuny lepiej było.

Czy ktoś coś zrobi w końcu,żeby ruszyły poradnie w szpitalu? tłok ogromny wszędzie a specjalistów brak! Istnieje jakieś stowarzyszenie diabetyków w Łomży to może coś by zrobili,petycję do nfz czy coś...

Na stowarzyszenie nie licz.... pomóc morze dyrektor szpitala lub sejmik wojewodzki a konkretnie Marszałek Dworzański lub Marszałek Piorunek .w szpitalu przychodnia diabetologiczna musi być bo są tam dobrzy lekarze pozdrawiam diabetyków i ich rodziców

A może stowarzyszenie diabetyków w Łomży wystosuje pismo do dyrekcji szpitala z pytaniem, czy zamierz wystartować w konkursie na ponowne otwarcie przychodni diabetologicznej w naszym szpitalu. Bo jeżeli jeżeli nie to będziemy się leczyć u Pani endokrynolog Ołdakowskiej.

Z tego co powiedział mi pracownik szpitala to napewno już nie będzie poradni diabetologicznej w najbliższym czasie.Nawet nie przystąpił dyrcio do konkursu teraz to **** zimna... Ma być poradnia kardiologiczna i nefrologiczna a diabetologiczna według ich logiki widać nie potrzebna.Brawo!!!! Tylko śmierci wyglądać bliskiego jakiegoś urzędasa,to może coś się zmieni.

wizyty w ramach nfz i w soboty- diabetolog Grycel S. przyjmuje w Somedzie. Polecam, sympatyczny facet a i powie co trzeba.

Umowy nowe które podpisał nfz w ŁOMZY to tragegia dla pacjentów to prażka całego systemu ochrony zdrowia naprawdę co ci ludzie chorzy są winni tym władcom ludzkiego życia z białegostoku.

Słyszałam pogłoski, że ponoć znowu ma być otwarta por. diabetologiczna w szpitalu :)

Nie ma poradni w szpitalu i nie będzie.

czy ktoś wie czy poradnia diabetologiczna ruszy w szpitalu czy raczej nie????

Witam,
podbijam temat.
Czy ktoś może podzielić się informacją na temat diabetologa w Łomży? Czy łomżyński szpital ma kontrakt na tę poradnię?

Interesuje mnie NFZ choć sprawa na tyle pilna, że może być też prywatnie.
Wiem, że jest Pani Ołdakowska w Somedzie ale może ktoś jeszcze przyjmuje w innym miejscu.

będę wdzięczna za namiary, tel. nazwiska.

Pozdrawiam

podaj e-mail

będę wdzięczna za info

usia.owska@o2.pl

sprawdz poczte:)

Dziękuje też na forum!
Pozdrawiam!

Nie ma za co:) rowniez pozdrawiam

podbijam temat. czy w łomży tylko w somedzie przyjmują diabetolodzy?
dziękuję

nikt nie ma aktualnych informacji o diabetologach?

Mam taką sytuację, że rano cukier jest w normie, potem w ciągu dnia czasem mocno rośnie, a potem znowu spada. Zaczęło się to parę miesięcy temu. Nie jem jakoś bardzo źle, chociaż wiadomo, nie jestem święty. Czy to normalne, że tak się waha?

To niekoniecznie musi być od razu coś bardzo złego, ale takie skoki cukru to jednak warto sprawdzić. Ja miałem podobnie – na czczo okej, ale po posiłkach różnie, czasem za wysoko. Okazało się, że organizm już nie do końca dobrze sobie radzi z przetwarzaniem cukru, mimo że jeszcze formalnie nie miałem cukrzycy. Diabetolog ogarnął temat dużo lepiej niż internista, bo spojrzał całościowo – dieta, tryb życia, nawet stres. Warto też poczytać, co taki lekarz może ogarnąć – tu masz artykuł, który dobrze to wyjaśnia: https://bialobrzegi24.net/pl/651_artykuly-sponsorowane/6853_kim-jest-diabetolog-i-dlaczego-warto-skorzystac-z-jego-pomocy.html . Nie ma co czekać, aż będzie gorzej – łatwiej to wyłapać i opanować wcześniej.

Jak myślicie, jaki strój do przychodni będzie najwygodniejszy dla pielęgniarki? Ostatnio widziałam ładne scrubsy medyczne damskie w internecie. Myślicie, że to dobra i wygodna opcja?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org