piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MIEJSKA ŻAŁOBA

ŁOMŻA POGRĄŻYŁA SIĘ JESZCZE GŁĘBIEJ.
A MIAŁO BYĆ NORMALNIE.

A MIELIŚMY BYĆ HAZEM.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MIEJSKA ŻAŁOBA

Nie zauważyłem żadnych oznak żałoby w Łomży.Miasto ma się dobrze , a jeszcze lepiej nowowybrani radni.

Jak Kołakowski będzie prezydentem wyprowadzam się z tego miasta

wlasnie dobrze bedzie jak Pn Kołakowski zostanie prezydentem.Lepiej niz ten komuch Brzeźinski który by tylko ronda robił.

Gościu jak nie wiesz w jakim celu były utworzone ronda to nie gadaj . Po co nam jakiś prezydent z przypadku . prezes38 za takie wiadomości w internecie mógłbyś zostać oskarżony o zniesławienie więc zastanów się co piszesz

Przepraszam wyrwało mi sie.Przepraszam P.Brzeźiński. Ale i tak jestem za P. Kołakowskim.

Niech Kołakowski posłem zostanie i basta.

Łomża nie może stracić posła z partii rządzącej, a tak się stanie jak Leszek Kołakowski zostanie prezydentem. Nam poseł z Kolna nie jest potrzebny. Potrzebny jest poseł z Łomży nawet jak jest to Leszek Kołakowski.

Ja z pewnych względów też nie chce p. Kołakowskiego na fotelu prezydenta...

Obiecał, a jakoś na razie nic nie widać...

...

Tak jest -niech zostanie nadal TYLKO posłem, a fotel prezydenta zostawi dla ludzi ktorzy sie na tym znaja !

Pozdrawiam

Dyzmir

No pan Brzezińki wykazywał się przez 4 lata i starczy.Trzeba dać innym szansę!!!

Brzezinski powinien zostac...!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

"No pan Brzezińki wykazywał się przez 4 lata i starczy.Trzeba dać innym szansę!!!"

A czym się Kolakowski wykazał przez rok poslowania?

Pan Brzeziński pokazał już na co go stać i jakich ma zastępców...
Ciekawe też co zeznał pan Z.

A co miał zeznać? chwalił pana Brzeżińskiego.

Oczywiście!!! Zobaczymy tylko jak to się skończy...

A może by tak trochę pozytywnego PR w sprawie swojego kandydata, a nie tylko "opluwanie" rywala?

Postarajcie się teraz trochę popisać tak, żeby przekonać innych do któregoś z pretendentów, a nie udowadniać, że ten drugi jest jeszcze większym złem.

Wiem- to trudniejsze, ale może przynieść lepsze efekty, bo na razie skutecznie zniechęcacie do jakiegokolwiek wyboru.

A może nie wiecie TAK NAPRAWDĘ nic o tym, co zrobił Wasz kandydat i stąd ta zadziorność i buta?

"Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje, pies który szczeka- nie gryzie, a najbardziej są zawzięci kastraci i impotenci."
:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org