Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MIEJSKA ŻAŁOBA |
ŁOMŻA POGRĄŻYŁA SIĘ JESZCZE GŁĘBIEJ. A MIAŁO BYĆ NORMALNIE. A MIELIŚMY BYĆ HAZEM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MIEJSKA ŻAŁOBA |
Nie zauważyłem żadnych oznak żałoby w Łomży.Miasto ma się dobrze , a jeszcze lepiej nowowybrani radni.
|
|
Jak Kołakowski będzie prezydentem wyprowadzam się z tego miasta
|
|
wlasnie dobrze bedzie jak Pn Kołakowski zostanie prezydentem.Lepiej niz ten komuch Brzeźinski który by tylko ronda robił.
|
|
Gościu jak nie wiesz w jakim celu były utworzone ronda to nie gadaj . Po co nam jakiś prezydent z przypadku . prezes38 za takie wiadomości w internecie mógłbyś zostać oskarżony o zniesławienie więc zastanów się co piszesz
|
|
Przepraszam wyrwało mi sie.Przepraszam P.Brzeźiński. Ale i tak jestem za P. Kołakowskim.
|
|
Niech Kołakowski posłem zostanie i basta. Łomża nie może stracić posła z partii rządzącej, a tak się stanie jak Leszek Kołakowski zostanie prezydentem. Nam poseł z Kolna nie jest potrzebny. Potrzebny jest poseł z Łomży nawet jak jest to Leszek Kołakowski.
|
|
Ja z pewnych względów też nie chce p. Kołakowskiego na fotelu prezydenta... Obiecał, a jakoś na razie nic nie widać... ...
|
|
Tak jest -niech zostanie nadal TYLKO posłem, a fotel prezydenta zostawi dla ludzi ktorzy sie na tym znaja ! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
No pan Brzezińki wykazywał się przez 4 lata i starczy.Trzeba dać innym szansę!!!
|
|
Brzezinski powinien zostac...! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
"No pan Brzezińki wykazywał się przez 4 lata i starczy.Trzeba dać innym szansę!!!" A czym się Kolakowski wykazał przez rok poslowania?
|
|
Pan Brzeziński pokazał już na co go stać i jakich ma zastępców... Ciekawe też co zeznał pan Z.
|
|
A co miał zeznać? chwalił pana Brzeżińskiego.
|
|
Oczywiście!!! Zobaczymy tylko jak to się skończy...
|
|
A może by tak trochę pozytywnego PR w sprawie swojego kandydata, a nie tylko "opluwanie" rywala? Postarajcie się teraz trochę popisać tak, żeby przekonać innych do któregoś z pretendentów, a nie udowadniać, że ten drugi jest jeszcze większym złem. Wiem- to trudniejsze, ale może przynieść lepsze efekty, bo na razie skutecznie zniechęcacie do jakiegokolwiek wyboru. A może nie wiecie TAK NAPRAWDĘ nic o tym, co zrobił Wasz kandydat i stąd ta zadziorność i buta? "Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje, pies który szczeka- nie gryzie, a najbardziej są zawzięci kastraci i impotenci." :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |