Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotograf na wesele |
Hej. Temat stary jak świat. Zapewne zaraz zaczniecie krzyczeć, że omawialiśmy to setki razy. Ale ludzie odchodzą z branży, w ich miejsce pojawiają się młode \"wilki\", nowe talenty. Branża cały czas się rozwija, ewoluuje. Zależy mi bardziej na dokumentalnym podejściu do tematu, niż np. pseudo artystycznych wersji plenerów. Aczkolwiek, jeżeli ktoś/coś ma poczucie smaku, dlaczego nie ?! Podpowiecie? Dzięki. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotograf na wesele |
|
Z deka póżna zaczynasz poszukiwania jeśli ślub ma być w sobotę? U nas w rodzinie temat też aktualnie przerabiany, tylko że ślub kościelny będzie nie w sobotę, a w środku tygodnia, więc i z fotografem i całą resztą było łatwiej. U nas wybrali Pana Śniadacha z Ostrołęki, dobre opinie słyszałam także o Grochowskich. Kasia..
|
|
|
Może nie będzie tak źle... Trzeba dzwonić i pytać. A część rozrywkową w postaci muzyki ogarnąłeś, jakiś czas temu poszukiwałeś też. Kasia..
|
|
|
Jak chcesz to mogę zrobić foty za free z rekompensatą dojazdu. Wesel obcych nie ogarniałem ale w rodzinie wszyscy zadowoleni.
|
|
|
podam tel ,prosze dzwonic , ten pan pomoze ogarnac temat 502228121zajmuje sie kamerowaniem ale i co do fotografa to ma kontakty
|
|
Cześć, Widzę , że poszukujesz fotografa na wesele Tak się składa , że realizujemy pamiątki ślubne w postaci filmu i fotografii z dronem w gratisie. Sprawdź nasze realizacje. Przygotowaliśmy także ebooka na temat organizacji wesela. Znajdziesz tu wskazówki na ten temat. Podsyłam Ci link bezpośrednio do niego. https://sdron.pl/poradnik-weselny/ www.facebook.pl/fsdron 690-050-049 Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |