Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Admina (markm) |
Prosba od kibicow. Zakryj twarze osobom na tych zdjeciach z meczu z Polonia, ktorzy biegali po boisku. Pare osob z Lomzy i sporo z Polonii moze miec z tego powodu powazne klopoty ze strony policji (i nie tylko). Pozdrawiam. PS. Prosze nie wpisywac sie w tym temacie i nie wrzucac swoich dziecinnych komentarzy. Idea warta krwi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Admina (markm) |
Ja jestem za tym żeby gęby dupków powiększyć. To przez takich fiutków będziemy rozpoznawalni jako Łomża miasto kibiców debili i głąbów. Niech każdy się dowie kogo nie wpuszczać na nowy stadion w Łomży. Won śmiecie na wysypisko. Stadiony dla normalnych ludzi. tylko fakty bez komentarza
|
|
chuligan i sie boi..... a posty sie zakład po to a by na nich sie wypowiadac na forum nierobi sie ogloszen....pozdrawiam
|
|
Oczywiście , należy powiększyć zdjęcia idiotów którzy z kibicowaniem nie maja nic wspólnego . Tylko że i tak to nic nie da ...
|
|
Najprościej te zdjęcia powiększyć i wysłać na policję jako dowód niedorozwoju psychicznego i intelektualnego niektówych ludzi....
|
|
Zgadzam się z przedmówcami, powiększyć maksymalnie zdjęcia tak aby można było rozpoznac wszystkich debili szarpiących się na boisku, tak aby policja miała ułatwione zadanie w zidyntyfikowaniu tych młotów. Oto właśnie dlaczego tak mało jest kibiców na meczach polskiej ligi, bo ludzie boją się przychodzić, żeby za darmo nie zarobić od jakiegoś kretyna. Popatrzcie na relacje z meczy z lig zachodnich tam na każdym meczy jest od kilkunastu na kilkudziesięciu tysięciy ludzi. Im jakoś się udało ujażmić tę chołotę, Anglia sobie poradziła, to i my powinniśmy.
|
|
Chuligan napisał: cyt: "PS. Prosze nie wpisywac sie w tym temacie i nie wrzucac swoich dziecinnych komentarzy. Idea warta krwi" To Ty przecież wrzucasz dziecinny txt. Jak malutkie dziecko prosisz.... przebaczcie, ja nie chciałem nic złego. Ja chciałem tylko zabić.... - przecież to nic takiego strasznego!! Jeżeli jesteście na tyle odważni, żeby próbować mordować w biały dzień (zdarzało się to już nawet w tym roku na polskich stadionach i okolicznych ulicach niejednokrotnie) to także z honorem powinniście odbyć karę. Nawet długoletniego więzienia. Czego wy qźwa oczekujecie ??? Zero pobłażliwości dla idiotów. Z Media Markt już ich pogonili. Najwyższy czas na idiotów stadionowych !!!! Popieram rozwiązania brytyjskie: wtargnięcie na płytę boiska: np 10.000 zł. I od razu siedzenie. A rodzinka niech w międzyczasie zbiera kasę na wykup. Nie ma kasy - odsiadka po np. 20 zł/1 dzień. To akurat jak wynika z obliczeń: 500 dni, czyli tak ok 2 lat. Proponuję mimo wszystko rozwagę. To tak jak z seksem. Szklanka zimnej wody - przed !! Może pomoże. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Hehe... a jakoś półowa bezpiecznie przyjechała i bez obrażeń ani takich komentarzy wruciła do domów. Pozdrowienia dla normalnych kibiców! I wy chcecie żeby całymi rodzinami przychodzili na mecz??? żeby dzieciak 6letni się przyglądał na tych chuliganów którą robią prowokacje żeby taki dzieciak się uczył i robił to w domu a puzniej w szkole na podwórku a na końcu na stadionie? Bez sensu jeśli mają się napie.... . Szkoda akcji. ![]()
|
|
Ludzie walczą na meczach bo wojen nie ma, będzie wojna to będzie spokój na meczach... ... takie śmieszne zdanie wymyśliłem :)
|
|
Powiększyć zdjęcia i to jak najbardziej!!! Na mecz się jedzie kibicować z trybun a nie zgrywać chojraka na murawie. Jak chcesz se pobiegać po trawce to idż sobie na łąki tam nikt nie powinien ciebie tam fotografować
|
|
Nachlali się co po nich widać i wpadają na murawę pałą takiego odrazu nawet się nie pytać bo potem mają problemy prawdziwi kibice przez niego
|
|
Wybacz, nie mogę się powstrzymać od kmentarza. Prośba od kibiców czy bandy debili? To istotna różnica. I.
|
|
Banda konfidentow z was i tyle. Jebane mozgojeby, ktorzy cwaniakuja tylko przed monitorem. A jakos nikt nie mial odwagi odezwac sie na zywo prosto w oczy. Stalo sie komus z was cos zlego, ze tak placzecie teraz? Przestancie lamentowac jak stare babcie. Temat mozecie wyjebac w pizdu, bo jak widze same spoleczniaki tu siedzia. Bez odbioru. Idea warta krwi
|
|
Chuligan spokojnie...Forum jest od tego żeby dyskutować :) Ja równiez zgadzam się z poprzednikami.Pora aby uswiadomic sobie że za niektóre wybryki ponosi się konsekwencje... Pozdro
|
|
Policja na kilka kamer to kręciła, więc całą akcję mają . Jak PZPN da dobrą karę finansową za ekscesy to ŁKS i tak z długami będzie miał ciepło. Pamietajcie, że wejście policji na murawę kosztuje NASZ ukochany klub kasę, dużą kasę.
|
|
Uważam, że ta dyskusja jest bezcelowa. Dyskutować można z kimś kto prezentuje poziom choćby nieco wyższy niż bruk czy chlew - nie obrażając prawdziwych świń. Tym ludziom nie zależy na meczu czy na drużynie mimo, że tak często się deklarują. Do ich łbów nie dociera to, że przez takie wybryki być może ucierpi ICH "ukochany" klub. Dużo nie trzeba by dostać karę pieniężną albo walkower. A w PZPN-ie takie drużyny jak ŁKS czy JAGA nie mają takiej siły przebicia jak byle klub ale ze Śląska. Przykład był już na początku rozgrywek jak ŁKS zarobił walkower choć PZPN mógł tamten mecz przełożyć. Oni mają to w dupie a poza tym to okazja aby przyznać punkty za friko "swojej" drużynie. To na tyle. Więcej nie ma co się rozpisywać. Pozdrowienia dla normalnych kibiców !
|
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1428563,11,item.html No i jesteśmy sławni na całą Polskę.
|
|
Chuligan: w cztery oczy z takimi ludźmi jak ty? Raczej bym się bał, bo takich jak Ty to trzeba izolować. Żaden mądry człowiek nie pójdzie do dzikiej puszczy rozmawiać z tygrysami....
|
|
Po cholere się tłuczecie w trakcie meczu?! Nie lepiej sobie wyjaśnić sprawy po lub przed nim? Przez was ŁKS może mieć jeszcze większe problemy. Kibice... pffff
|
|
A pozniej 1000 postow na forum, ze klub doprowadzony do ruiny, ze tonie w dlugach i wierni "kibice" szukaja winnych dookola. A ze klub wybuli niezla sumke kary za ich wyglupy, to jest ok. Jak tacy sa kibice, to dla mnie mogliby ten stadion zaorac w pizdu, bo tylko wyrzucamy pieniadze w bloto. Znajda sie pewnie lepsze cele, niz budowanie miejsca do zadym malolatom.
|
|
przed meczem, po meczu, poza stadionem. Dlaczego podczas meczu? To jest jekieś dowartościowanie, że przy ludziach modę komuś obijesz? Potrzebujesz jeden z drugim publiczności zapisz sie do sekcji bokserskiej i pokaż co potrafisz. Swoim zachowaniem pokazujecie tylko, że macie wdupie Wasz ukochany Łomżyński Klub Sportowy. Kara finansowa dla klubu jest raczej nie unikniona.
|
|
z tymi niby kibicami to trzeba rozmawiać, leczyć, psychiatrów zatrudnić.... pokazać czym jest świat, prowadzić za rączkę przez życie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |