Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Muzyk . |
Posprząta Pani swoje powyborcze śmieci z ulic, czy czeka Pani aż MPGKiM sprzątnie i obciąży kosztami miasto ? Skoro chce się zostać Prezydentką, to wypadało by okazać trochę szacunku mieszkańcom .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Muzyk . |
To dotyczy wszystkich kandydatow
|
|
Ale na licach leżą jej porozjeżdzane wizerunki a nie wszystkich.
|
|
Misia2 , szczylu, sama pisałaś ze dwa miesiące wstecz , że cieszysz się bo parę dni przed wyborami będziesz już siusiumajtko pełnoletnia i dostaniesz dowód osobisty a co za tym idzie pójdziesz pierwszy raz w życiu do urny wyborczej i zagłosujesz na Chrzanowskiego . O czym tu dyskutować z taką smarkulą ? Lekcje już dziecino odrobiłaś ?
|
|
To racja jakaś plaga z tymi ulotkami wszędzie reklamy ale jaka firma taka reklama
|
|
Z tymi plakatami to piękna katastrofa kampanii wyborczej Pani Muzyk. Wielokrotnie pisałem, że plakatami wyborów się nie wygrywa, można tylko przegrać. _73_
|
|
Ile lat nie miała by @Misia2 mówi prawdę. Wszyscy kandydaci którzy tak chętnie zaśmiecali miasto przed wyborami powinni posprzątać po sobie. Muzyk i Chrzanowski zostają jeszcze wiec ok, ale to co leży na ziemi powinno być posprzątane i to nie na koszt miasta tylko komitetów. Ludzie mają oczy i widzą wszystko. Jedyną ich siłą jest głos przy urnie.
|
|
Ta Pani ma nauczkę życiową i dała do myślenia innym. W życiu nie można być aroganckim i nachalnym, podpierać się klerem i wpływowymi osobami, nie wolna zdradzać swoich przełożonych, a co najważniejsze trzeba dobrze znać lokalne społeczeństwo, tego zabrakło. Nawet Prezes nie pomógł, bo też nie zna tutejszych ludzi. Osoba, która jest na siłę wciskana na stanowisko jest z góry przegrana, i tak też się stało. Bałagan po sobie należy posprzątać, ale czy tak się stanie ? zobaczymy, o wszystkim będziemy pamiętać, następne wybory za 5 lat !!!
|
|
Ty speech daj sobie siana, bo już nie pierwszy raz dałeś d..pę w tył kiedy zaproponowano ci spotkanie twarzą w twarz. Jak to mówią : KOZAK w necie P..A w świecie .
|
|
sikso, nie kłam , podaj link - nie masz chyba na myśli pojedynczego przypadku z ostatnich dni, gdzie jakiś dvpek @bigi , czy jak mu tam, coś tam bąknął - z każdym byle c...m , za jedno, dwa słowa nie zamierzam się szarpać dziecinko, ale mu odpisałem - dzwoniłem do niego, nr. telefonu nie odpowiadał . To ja kilka razy poważnym gościom proponowałem spotkanie i podkulili ze strachu ogony pod dvpę :) Szczylu, a może miałem cię mała kvrewko ciągać jeszcze po sądach, jak sama tu tego niby chciałeś i walczyć z gówniarą wówczas 17to letnią, bo mnie na forum nazwała pedofilem z ukierunkowaniem na zoofilię ? Co bym wtedy zyskał , stratę czas - a tylko przeprosiny szczyla będącego na utrzymaniu rodziców ? Tak, ja cię smarkata nie skarżę, ale zawsze małą kvrewką cię mogę bezkarnie nazwać, młoda cichodajko :)))
|
|
POkonani niech sprzataja PiS nadal walczy o Polske i o Łomze.Nie wybieramy Kaczyskiego tylko lepsze jutro naszych dzieci.Łomzyniacy nie badzcie Warszawiakami.
|
|
A gdzie jest szef sztabu pani Muzyk schował się pod ziemię chyba ze wstydu??? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Faktycznie kandydaci powinni posprzątać po sobie mat. wyborcze. Zle o nich świadczy. Jeżeli kandydat nie potrafi zadbać o porządek w najbliższym otoczeniu, to nie zadba o Miasto i mieszkańców.
|
|
speech - ćwoku co tu do tematu ma wiek piszącej. Każdy widzi ten syf na ulicach z plakatów Muzykowej. Jak taki wyznawce z ciebie to zapie.......j i sprzątaj. Do twojej wiadomości buraku ja mam 40 lat !
|
|
Ciekawe ile te wszystkie reklamy bilbordy kosztowały???? Zw czyja kasę tak mozna sie reklamować.
|
|
|
kszynio4 , grzeczniej trochę ciulu :) Po pierwsze, tu akurat wszyscy macie rację , i tu \" Wszyscy kandydaci którzy tak chętnie zaśmiecali miasto przed wyborami powinni posprzątać po sobie. Muzyk i Chrzanowski zostają jeszcze wiec ok, ale to co leży na ziemi powinno być posprzątane i to nie na koszt miasta tylko komitetów.\" Uprzedzam , Muzyk nie jest z mojej bajki i jej tu nie bronę . Po drugie, może faktycznie akurat mnie poniosło i wiek tego szczyla nie ma tu nic do rzeczy w tym konkretnym temacie . Po prostu wypadałoby nie - \" wypadało by \" dać nauczkę tej gówniarze , niech najpierw szkołę skończy , bo teraz to jej : \" kury szczać prowadzać , a nie politykę robić \" :)))
|
|
KOTEK (kaczora) w WORKU !!!!!! mario
|
|
Jakieś dziwne emocje rozbudza ta pani Muzyk...
|
|
Czasami się zastanawiam po co te plakaty, chyba sporo osób szuka informacji w internecie?
|
|
W internecie szuka tylko ten kto chce, a na plakatach dużo więcej ludzi, chcąc nie chcąc, dostrzeże.
|
|
Pani Muzyk nie nadaje się na prezydenta. proszę przyjrzeć się ostatnim wypowiedziom. Jak emanuje złością, nie panuje nad wypowiedzią , cała roztrzęsiona, wszystko neguje, często podważa fakty. Czy w takim stanie można rządzić miastem mając jeszcze przy boku kler.
|
|
dorota-karolina fakt, ale przyjrzyj się i swojej wypowiedzi -
|
|
Misia2 szczylu , już lekcje odrobiłaś , masz od paru dni dowód osobisty, to możesz śmiało galerianko teraz łykać w autach na podziemnych parkingach, już ci kapsko nie zmoknie w przydrożnej zatoczce jak do tej pory w lesie na trasie Ostrów - Wyszków :))) ... a i tatuś już nie będzie ci lachociągu musiał opłacać internetu i komórki :)
|
|
No nie, bo takich frajerów jak ty wszędzie pełno i zapłacą nawet 500zł aby tylko poczuć młode usta.
|
|
: Misia2 - galerianko , lachociągu nie przeceniaj się , pamiętasz jak mojemu kumplowi ciągnęłaś w lasku z połykiem za gumę do żucia i doładowanie do komórki ?
|
|
: Misia2 , młoda cichodajko , Widziałem jak pies cię jebał , za gumę do żucia i doładowanie do komórki - krzaki aż tak się trzęsły, że nawet i mrówki z lasu pouciekały :) Młoda suko nigdy bym ci nie dał 500zł, za 0,50 zł możesz mi co najwyżej stopy wylizać . Jak będziesz dalej stojąc na przy autostradowym parkingu i kvrwiszonie żądać 500zł. za numer - to ci psita pajęczyną zarośnie :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |