Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hejka! |
Jestem tu nowy więc witam. Jak mijają wakacje? U mnie przygotowania do ślubu pełną parą :) Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hejka! |
siemano forumowicze :)
|
|
czesc
|
|
Czy bedziesz podawac linki firma daleko od Lomzy z ofertami rzeczy na wesela?
|
|
czesc
|
|
Jaki osioł. Tylko osły się żenią
|
|
Cześć Wszystkim :)
|
|
Witam Wszystkich tu zgromadzonych.
|
|
Jak tam z linkami sprzedazy barachla na wesela? Zapomniales wstawic. Bo ludzie z Lomzy pojada na drugi koniec Polski kupic te reklamowane przez ciebie barachlo kupic, hehehehe Jakby co to nie znamy firmy jaka reklamujesz i nie odwiedzimy jej na zakupy bo za daleko. Ryzyko klikniecia linka to ryzyko zarazenia kompa jakims zlosliwym wirusem i pozniejszymi klopotami
|
|
witam serdecznie :) miłego dnia i pozytywnych emocji życzę :)
|
|
Witam wszystkich serdecznie
|
|
Witam :) miłego wieczoru życze
|
|
Cześć wszystkim użytkownikom tego forum.
|
|
Heja, heja Honduras mistrzem w hokeja.
|
|
Hejka!! Ja niestety już zapomniałam jak to jest mieć wakacje. Teraz tylko od urlopu do urlopu :D A teraz szykuję się do remontu kuchni i w końcu muszę uporządkować piwnicę, w której obecnie jest wszystko i jeszcze trochę.
|
|
Fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
|
|
cze
|
|
Aktualnie szukam jakiejś fajnej męskiej bransoletki dla narzeczonego na naszą rocznicę związku.. może coś z tej stronki? https://angel-srebro.pl/ Tylko pytanie do was… czy ktoś u nich kupił? Jak z ich jakością? Bransoletki do 100zł nie śniedzieją i nic się z nimi nie dzieje? Z góry dzięki :)
|
|
Autor: vita99 Długo czekałeś z tym SPAMEM :)
|
|
Dzień dobry Państwu
|
|
vita99 ledwie 5 dni czekal/a ??? w pierwszym poscie pisze \"jestem tu nowy\" a wiec jest rodzaju meskiego, a z dzisiejszym pisze \"dla narzeczonego\" a wiec jakiego rodzaju jest? meskiego czy zenskiego? Odpowiedz na pytanie - nikt z nas nic nie kupil z tej stronki jaka reklamujesz, i zapewne nie kupi, bo jakosc fatalna jak ktos musi podrzednych metod na chama uzywac aby sie zareklamowac. jestes vita99 w jakims pedalskim zwiazku?
|
|
Witam wszystkich bardzo miło.
|
|
Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
|
|
W ten piękny dzień miło do Was dolączyć
|
|
Cześć Wszystkim :)
|
|
Witam Was Wszystkich i życzę miłego dnia
|
|
czesc
|
|
Cześć Wszytskim użytkownikom
|
|
Patrzac po adresach uzytkownikow ......nat.umts.dynamic.t-mobile.pl mozna sie spodziewac dalszego zalewu reklam z linkami reklamy jakiegos barachla na kazdy temat. Szukam tego i owego, a potem co sadzicie o firmie takiej i owakiej Perlno tego pasmu przychodzi od uzytkownikow T Mobile w dniach ostatnich
|
|
Siemano wszystkim
|
|
Autorzy wpisow tacy jak: Autor: olgie (---.146.227.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Autor: morska (---.146.227.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) korzystaja zapewne z tego samego kompa a raczej jest to jedna i ta sama osoba, co pod roznymi nickami nazakladala sobie fikcyjnych profili i bedzie potem wklejac linki z reklamami
|
|
Cześć forumowicze !
|
|
uzytkownik ketchupowa, korzysta znow z tego samego kompa to olgie i morska: Autor: olgie (---.146.227.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Autor: morska (---.146.227.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Autor: ketchupowa (---.146.227.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
|
|
Hejka, witam wszystkich bardzo serdecznie. Miło mi dołączyć. Zimno na dworze więc nic się nie chce.
|
|
Może już wystarczy tego spamu?
|
|
mandaryna12 napisał(a): > Hejka, witam wszystkich bardzo serdecznie. Miło mi dołączyć. Zimno na dworze więc nic się nie chce ale linki z reklamami jakiegos barachla bedzie ci sie chcialo zalaczac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |