Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przewiany kark..ból |
Co moze pomóc na przewiany kark? Najprawdopodobniej od jazdy przy otwartym oknie w aucie albo przy zamkniętym ale z właczoną klimatyzacją.... Boli okropnie już trzeci dzień...Znacie jakieś skuteczne sposoby na ulgę w bólu? :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przewiany kark..ból |
Najlepiej jest skręcić kark :) Przestanie boleć przewiany a i skręcony też juz nie będzie bolał :)
|
|
tramal
|
|
Dobra jest też jakąś maśc rozgrzewajaca. No i tabletki przeciwbólowe.
|
|
Mam ten sam problem;/ ja zazywam opokan bo jest bez recepty i smaruje sie masciami typu FastumGel czy Ketoprofen... Mi pomaga;)
|
|
a.p. wiem co to jest mam to często i nie od samochodu, nie można obrócić głowy. Jeżeli masz bardzo mocny ból i skurcz mięśni to Ci nie pomoże , tylko lekarz. Ale zapewne stosuj maści wiprosal, voltaren- najlepsza i jakieś rozgrzewające, na pewno pomogą. A odnośnie leków to diclo-duo, biofenac mije zawsze w pogotowiu,mnie pomaga Zdrowotności życzę.
|
|
Na noc nasmaruj się maścią i owiń szyję szalikiem, może nie będzie za wygodnie ale powinno pomóc.
|
|
masakra
|
|
Diclo Duo tak, i naklej sobie kapsiplastr. Stary i skuteczny sposób na tę dolegliwość.
|
|
Dzięki za odp. W necie coś pisze też o olejku kamforowym, żeby wcierać..Tak czy siak poprostu rozgrzewać tak?
|
|
stary to wszystko znachorstwo.kup tramal i ci przejdzie a przyczyne napewno musi zidentyfikowac lekarz tyle w temacie
|
|
kup sobie kapsiplaster i naklej, będzie grzało i pomoże
|
|
Trzeba faktycznie nagrzać, stan zapalny zlikwidować, mięśnie rozluźnić. Wybierz się na igiełki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |