Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beep? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beep? |
no właśnie? denerwujące to jest... mysle ze to jakas reklama wyskakujaca na 4lomza wydaje taki dzwiek :P
|
|
no właśnie tez jestem tego Ciekawy jeszcze dzis mi zagdakało przy doś mocno rozgłośnionych głośnikach :D
|
|
To jest przez banner Macieja Glaza.
|
|
Też to zauważyłam...=)
|
|
wnerwiające
|
|
Czyli już wiemy że nie lubimy beepów. Szukamy nowych kandydatow :)
|
|
Obleśne to jest idziesz do sklepu a tu plakaty a na nich te fałszywy zorane twarze ;/ po co ładują do skrzynek swoje podobizny i te plakaty na każdym przystanku na każdym sklepie...
|
|
"Obleśne to jest idziesz do sklepu a tu plakaty a na nich te fałszywy zorane twarze ;/ po co ładują do skrzynek swoje podobizny i te plakaty na każdym przystanku na każdym sklepie..." Taa? a Ty co powiesz? Podajesz sie za kogos! od tego sa wybory! zeby wisialy plakaty ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wymiotuję już tymi plakatami, a głazowy "Beep" jest po prostu wkur..... Anthony
|
|
Mnie też to wkurza...
|
|
Dżwiękoprowokującym skrytobeepowcom mówimy stanowcze NIE!! :)
|
|
głupi beep i mniej nas zagłosuje na beepowców, kurde... :)
|
|
Zamiast beepować to by wyszedł na ulice i pogadał z ludzmi i rozdawała bony towarowe. Sroczyński spoko sąsiad ;)
|
|
https://addons.mozilla.org/firefox/1865/ Zainstaluj i używaj. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |