Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie na kurs prawa jazdy u kobiety |
Czy ktoś może mi podac namiary na kurs prawa jazdy prowadzony przez kobietę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie na kurs prawa jazdy u kobiety |
OSK Świderski. Pani Ania jest b. sympatyczna;) Zdawalność po kursie u niej wynosi 90%.
|
|
Zdecydowanie OSK Świderski, biuro jest za jednostką wojskową . Ania super dziewczyna, extra Cię nauczy jeździć. Zdecydowanie polecam. Zdawalność 99 % ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
bueheheheh jak ja chodziłem do swiderskiego to nie było tak rozowo ehehehe no ale teraz chyba wszedzie sa kobiety pZDr Zdetronizowany
|
|
A czemu chcesz sie uczyć u kobiety??? Jak zmienisz zdanie to dawaj do mnie OSK DELTA w Piątnicy
|
|
Nie rozsmieszajcie mnie z ta zdawalnoscia na poziomie 90 albo 99% bo nigdzie nie jest tak rozowo, chyba ze liczycie zdawalnosc ogolnie a nie za pierwszym razem ;) Bardzo sympatycznie jezdzi sie z pania z osrodka szkolenia na ul. Mazowieckiej 1, nr lokalu nie pamietam. Stawki tez nie sa wygorowane i dobry samochod, zblizony warunkami jazdy do pojazdow egzaminacyjnych, a to wazne, naprawde nie kazdy samochod prowadzi sie podobnie.
|
|
jak trafisz na pewnego egzaminatora to ci pani Ania nie pomoże :P zdawalność za 3-4 razem hehe są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...
|
|
Mój znajomy testy teoretyczne zdał za 4 razem,a jazdy za 7 razem... No i jeszcze dzięki łapówce... Żenujące...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |