poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gimnazjum - Szok........

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12591&wid=8567742&rfbawp=1161770480.616&ticaid=12904

po prostu mi brak słów..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gimnazjum - Szok........

Ta młodzież coraz bardziej.... się robi ... jestem w szkoku

Takich to na drucie elektrycznym powiesić!!! oo obmacali ją no nie dziwie się w szkole to często zdarza się ale co mu z tego filmu że nagrywał? stanie mu ... <ha> Szkoda dziewczyny.

Zwierzyzna - dziczyzna!

Co z takimi ludźmi zrobić?!

To jest problem współczesnego człowieka!

To zaprzecza słowom Giertycha!!!

Człowiek pochodzi i od małpy i co gorsze ewolucja się cofa.........

człowiek w zwierzę się zamienia!

WKOŃCU JAKAŚ AKCJA , a juz nudnawo było!!!!!!!

Wiesz co prawdomuwny? prawdziwy debil z ciebie. Życzę ci, żeby tobie ktoś zrobił coś podobnego- wtedy będziesz miał akcję i nie będzie już nudno. Nie ma na ciebie innego słowa jak totalny idiota!!!

Żona

i co teraz powiedzą przeciwnicy pomysłów Giertycha???? siedza cicho patrze...
A prawdomuwnego niech wyje...w lesie jakies murzyny swoimi wielkimi kut...mi za takie slowa!!!!!!!!

zaden dyrektor nie chcial by, aby to w jego szkole mialo miejsce takie zajscie.wiec chyba teraz wszyscy popra pomysl zamykania bram szkol dla takich uczniow.ja osobiscie popieram

"i co teraz powiedzą przeciwnicy pomysłów Giertycha???? siedza cicho patrze..."

Pokaż mi zdanie gdzie tam jest napisane, że zrobiła to młodzież która sprawiała wcześniej poważne problemy wychowawcze. Idąc twym tropem ja bym wszystkich uczniów kierował do takich szkół, bo nie wiadomo co im do głowy przyjdzie.

nie znacie sie na żartach>>

Wiecie co! A temu, który ściągnął te majtki tej dziewczynie to też tak zrobic publicznie przed wszystkimi i niech zobaczą co on tam ma jak wogóle coś ma gnojek śmierdzący. Współczuję rodzicom tych debili. Co ja gadam wogóle nie współczuję bo to ich wychowanie. Czasu nie mają dla swoich dzieci. Jedyna rada: gnojowi zrobić kręcenie wora i za jaja na drzewo.

Kara śmierci dla tych Skurwie**!!!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Nemo: jak nie wiesz co to jest prewencja ogólna, to się nie odzywaj!!! Dla ciekawych wyjaśniam, że jest oddziaływanie karą na zachowania społeczeństwa (grupy społecznej, w tym przypadku uczniów).

moim zdaniem winnych jest wielu - począwszy od rodziców, dyrekcje szkoły i nauczycielke przez uczniów w jej klasie po tych chłopaków. kazdy za to odopwiada w jakimś stopniu

jeszcze troche a polskie szkoły to bedzie prawdziwe pole walki i codzienna obawa przed tym czy sie wróci cało do domu :/ zdeptać czyjąs godność, pozbawić szacunku i potrkatowac jak przedmiot , w dodatku wrażliwej i młodej dziewczyny to dla mnie, już jak ktos tu powiedział zezwierzęcenie i nie rusza mnie to ze młodzi chłopacy musza sie popisać przed kolegami i hormony im buzują bo nawet kilkulatek juz wie co jest dobre co złe

fragm. -Rzeczpospolita

"Co jeszcze muszą zrobić szkolni bandyci, by wszyscy uzmysłowili sobie, jak bardzo chora jest polska szkoła? Nauczyciele z roku na rok tracą autorytet, uczniom coraz więcej wolno i tę wolność wykorzystują w sposób najprostszy. Nadpobudliwość dysleksja, dysgrafia stały się słowami-wytrychami, za pomocą których tłumaczy się często zwykłe lenistwo, chamstwo ale również pedagogiczną nieudolność i słabość. Czas już najwyższy, by o tym poważnie porozmawiać. Pomyślmy bardziej o dziewczynce z Gdańska, a nie o wszechpolskiej przeszłości Romana Giertycha."

prawdomuwny nie, nie znamy sie na zartach, tak jak ta dziewczynka sie nie znala, przeciez chlopcy tak sobie zartowali... ********** z tego forum pajacu.

Czy wspolczuc rodzicom chlopcow? A widzieliscie wywiady? Ojciec debila nie wie o co ten szum, przeciez to tylko normalne zarty byly... Powinni mu dopi****lic taka sama kare jak synalkowi, bo widac skad ma wzory. Na rozprawie adwokat mowi do rodzicow, ze bedzie sie staral przekonac sad, ze to nie wina chlopcow, tylko szkoly. A po rozprawie tatus wychodzi oburzony, ze to skandal, ze "zadnych dowodow nie mieli" na jego synalka...
Jak ktos slusznie napisal w komentarzu, ciekawe czy jak jego zona pojdzie do pracy, a tam koledzy z dzialu tak samo sie zabawia, to bedzie rownie ok wedlug niego.

Powiedzcie mi jeszcze cos... w tej klasie bylo 20 osob... co robila reszta patalachow? Przygladala sie temu i rechotala? Trzeba byc bezjajowa lachudra, zeby nic nie zrobic w takiej sytuacji, co wiecej nie powiedziec nawet prawdy nauczycielce co sie stalo.

A co do pomyslow Giertycha, to ja nadal jestem przeciwny wersji jaka przedstawil nasz superminister. A od zajmowania sie takimi typkami sa sady. Podobno juz wczesniej zastraszali rowiesnikow, demolowali samochody nauczycieli itp. Problem w tym, ze nikt sie tym nie interesuje, szkola robi wszystko zeby na zewnatrz wygladac dobrze. Czytaliscie wypowiedzi dzieciakow, ze nie wolno im rozmawiac z dziennikarzami pod grozba nagany? Takie jest wlasnie podejscie, udawac ze wszystko ok. Gdyby bylo inaczej, juz dawno zajalby sie nimi sad i zadne pomysly osrodkow indoktrynacji politycznej Giertycha nie bylyby potrzebne. Dla takich jest poprawczak a nie szkola.
Zas ogolnie trzeba sie ostro wziazc za wychowanie w szkolach, bo teraz nauczycielowi nic nie wolno, jak nie chce stracic pracy... Gdyby uczniom wpajane byly jakies normy moralne, to przynajmniej reszta klasy zareagowalaby jakos na ta sytuacje. Niestety chyba tez dobrze sie bawili, teraz beda isc w marszu pogrzebowym i wspolczuc... hipokryci.

A TATUŚ gdzie był? A MAMA gdzie była? w pracy oczywiście. Zwierzątka uczą się od swoich rodziców, zachowania, sposobu i metod polowania (tylko Maciej Gertrych uważa, że jesteśmy od razu stworzeni na podobieństwo Boga - nie wierzę. żeby Pan Bóg był sadystą i stworzył Napoleona, Hitlera, Stalina, Pol Pota, itp.). To co się stało jest kropelką, esencją telewizyjną, radiowo - prasową. Zapraszam Państwa w sobotę ok. godz. 23:00 - 2:00 w okolice dyskotek (aby mnie nikt nie posądził o antyreklamę - spytajcie się swoich dzieci, gdzie te dyskoteki są, a jako rodzice POWINNIŚCIE wiedzieć). To was nauczy jakie condomy są trendy, jakie piguły antykoncepcyjne na topie, ile młody człowiek (chłopak, dziewczyna - nie ważny wiek) może wlać w siebie piwa, co to jest wstyd (a jest?), jak język polski jest sponiewierany (słyszłem tylko k......................................., p..........na, za........bana). Ale te dzieci, gdzieś to słyszały i powtarzają (nie wmówicie mi chyba, że w domu - udało się wam - wmówiliście - W DOMU RODZINNYM TO SŁYSZAŁY).
I JESZCZE JEDNO, KTO Z NAS Z RĘKĄ NA SERCU BYŁ NA OSTATNIEJ WYWIADÓWCE U SWOJEGO DZIECKA W SZKOLE.

ściemka wszystkim

średnia frekwencja na wywiadówkach w szkołach łomzyńskich (szacunkowa ok. od 8 do 24%), a potem się nie dziwcie, że dziecko weszło na manowce, zostało zgwałcone, spiło sie, wlazło w narkotyki. I na cholerę biadolenie, to jest LI TYLKO NAS RODZICÓW WINA, a nie młodzieży ni dzieci, bo my tak ich wychowaliśmy. TO SĄ EFEKTY NASZEGO WYCHOWANIA DZIECI - i tylko my rodzice rodzice ponosimy za to winę.

ściemka wszystkim

20 lat najcięższych kamieniołomów dla tych gówniarzy... Pozdrawiam

Dobry jest ostatni pomysł władzy, żeby ferowac dla gówniarzy normalne wyroki, które odbywaliby po uzyskaniu pełnoletności w poprawczakach. To jest prawdziwa nieuchronność kary!

Zbych

"Powiedzcie mi jeszcze cos... w tej klasie bylo 20 osob... co robila reszta patalachow? Przygladala sie temu i rechotala? "

Wiesz jak to zawsze w klasie jest ktoś kto "przewodzi" klasą , jest niby gury , pokazuje co to nie on i wszscy są potulni , widocznie i takl było w tym przypadku .. bo jak ktoś pisał robili też inne rzecz-były z nimi problemy
Ale dla mnie też to jest chore że nikt z klasy nei zareagował - próczk jednej koleżaneki- ale co ona mogła ich było chyba 3 z tego co czytałem.
Kara dla nich?- jak ostanio rozmawaiełm z kolegami na ten temat , to padły slowa obciąć im .... i już ze w życiu nie .....
Albo dobry jest pomysł kogoś , poniżyć ich publicznie jak oni to zrobili
Kare można wymyślić zawsze - ale dobrze by było gdby można było znaleść też sposób żeby zapobiegać takim sytuacjom

Zbych tez mnie to smieszy, ze obecnie gosc co by nie zrobil i tak wyjdzie z poprawczaka w wieku 18 lat, powinno sie to zmienic. Na bledy mlodosci mozna zwalic wiele, ale niektore rzeczy sie juz pod to zwyczajnie nie kwalifikuja.

A dyrektor tego gimnazjum powinien się wstydzić...Kiedy uczniowie zapalili znicze przed szkołą za pamięć tej dziewczyny,on kazał je usunąć...Jaki dyrektor,tacy uczniowie.

......szkoda,ze my "szaraczki"nic tu nie wskuramy:-(,jedynie mozna sobie ulzyc zlosci i niemocy w stosunku do brutalnosci tegoz swiata.
Pozdrawiam forumowiczow.

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org