Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry obiad |
czy w łomży można zjedzć dobry i tani obiad
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry obiad |
morzna jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Nie "morzna" tylko można jeżeli coś.Myślisz o daniach typowo obiadowych czy może być np. jakaś pizza. Jeżeli Pizza to 4 Pory Roku są fajne.
|
|
a jakies typowo obiadowe to tylko przy prokuraturze chyba alicja czy jakos tak a ceny nie wiem jakie
|
|
Jeżeli obiad typowy to Bar ALICJA na Szosy Zambrowskiej lub też w Bistro na stacji BP.
|
|
Nie złe i nie drogie obiady można zjeśc na Starym Rynku pod filarami- bar! bliżej od ul. Giełczyńskiej. Naprawdę polecam!!! Kuchania domowa- pychotka:)
|
|
W barze pod filarami śmierdzi, w barze Alicja stare jedzenie. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Zapewne większość jada dobre obiady w swoich domach wychodzą taniej i masz pewność że twój np.kotlecik mielony nie składa się z trzech innych którego klienci nie przetrawili.
|
|
w alicji dobre jedzonko i nie drogo za 13 zl to na maxa mozna sie najesc, pozatym lepiej zamawiac na wynos:P:P:P za 12 zl w yamie nawet ok saladki dobre:) a reszty to nie wiem 4+ odpada jesli chodzi o pizze mozna znalesc wlosy :P najlepieej kupic i samemu przygotowac :)
|
|
PKS Pomysłowo.
|
|
Oglądaliście kiedyś taki angielski program co mogą zrobić pracownicy jeżeli zostaną wkurzeni przez klienta? Otóż w ekskluzywnej restauracji taki klient zrobił awanturę z powodu jak twierdził zbyt twardego schaboszczaka.Kelner wziął go na zaplecze z wyrazami przeprosin a następnie rzucając na podłogę walnął kilka razy z obcasa.Kotlecik trafił z powrotem na patelnię po czym nieuprzejmy gość zajadał się ze smakiem.
|
|
Niezłe obiady są na Bistro przy BP.Są niedrogie,można się najeść ,jest spory wybór dań.Polecam
|
|
Znacie jakieś dobre przepisy na niedrogie obiadki?
|
|
Przecież w Internecie jest mnóstwo..! Chyba nie umiesz gotowac i jestes facetem..😄
|
|
Jeśli lubicie burgery, a macie już dość tych sztuczności z sieciówek to polecam Chichi ! Spróbujecie i od razu będziecie wiedzieć o co mi chodziło ;p http://chchi4u.pl
|
|
najlepszy obiad jest jak sama go sobie zrobię :) A przepisów w necie dużo. http://slonecznygrodek72.pl
|
|
najlepszy obiad jest jak sama go sobie zrobię :) A przepisów w necie dużo. http://slonecznygrodek72.pl
|
|
Faceci czasami gotują znacznie lepiej niż kobiety. Tylko im się po prostu nie chce, trzeba ich jakoś skutecznie motywować, a wtedy powstają pyszne dania. Tanim i prostym daniem są wszelkie gulasze albo leczo - chociaż cena zależy przede wszystkim od tego, co wrzucimy do garnka :)
|
|
Na przykład leczo z kiełbasą. W ostatnim czasie bardzo często robię na obiad. Jest to smaczne oraz tanie bo cukinie biorę ze swojej działki ( w tym roku mam prawdziwy urodzaj cukini). Tak poza tym to w takie gorące dni zupełni nie mam ochoty na żadne cięzkie jedzenia . O wiele bardziej wolę zjeść sobie właśnie taki lekki i jednocześnie sycący obiadek. Pozdrawiam.
|
|
Ewentualnie risotto choć nic nie zastąpi klasycznego mielonego z ogóreczkiem ;)
|
|
Jedź na pekaesy tam zawsze świeża zupka i drugie danie.a i cena przystępna 12 zł.
|
|
O, ciekawa propozycja . Ja też szukam takiego miejsca, przejdę się tam sprawdzić.
|
|
Na Starym Rynku jest pierogarnia \"Stary Młyn\". Za ok. 13 złotych można kupić 6 pierogów, myślę, że taką porcją można się najeść. Są tam też kałduny i barszczyk ;)
|
|
Polecam również Smak Podlaski na Mickiewicza i Bistro w Tesco
|
|
Tak, można - jeśli przygotujesz go sobie sam. Teraz, gdy nie brak pysznych warzyw, nawet fasolka szparagowa będzie pyszna, jeśli przygotujemy ją według przepisu widocznego pod adresem https://www.przepisy.pl/blog/gotowanie-fasolki-szparagowej.
|
|
przepisów w sieci jest pelno, chocby blog Gurbackiej- fajne inspiracje
|
|
Dokładnie, przepisów na obiady jest wiele, więc ciężko wymienić tutaj wszystkie ulubione potrawy. Jeśli nie ma pomysłu, to najlepiej szukać czegoś w sieci. Dodatkowo według mnie do obiadu zawsze pasują frytki. A teraz za nie możemy mieć ciekawe nagrody. Jest jednak kilka kroków do tego: trzeba kupować produkty marki Aviko, rejestrować je w aplikacji Aviko Benefits i zbierać punkty. Jeśli mamy ich mało to możemy połączyć je wspólnie ze znajomymi.
|
|
Tani obiad zrobimy sobie w domu i tak naprawdę potrzebne są tylko np. frytki i do tego jakieś mięsko. W łatwy sposób znajdziemy jakieś przepisy. Frytki najlepiej kupić od Aviko, bo mamy takie korzyści, jak bardzo fajne nagrody. Potrzeba tylko aplikacji Aviko Benefits, która umożliwi zbieranie wszystkich funkcji.
|
|
Zawsze możesz wybrać przepis z Cookingbox.pl i zamówić. Kurier przywiezie ci składniki do domu w wybranym przez ciebie terminie. Mi się bardzo ta możliwość podoba bo nie znoszę robić zakupów a nie raz mam ochotę m.in na coś z kuchni hiszpanskiej
|
|
hej
|
|
Dobry obiad można zrobić samemu w domu, jednak trzeba mieć dobrej jakości składniki. Ja od jakiegoś czasu kupuję produkty tej firmy: http://www.farmio.com/kurczak-babuni, ponieważ mają bardzo dobry skład. Dla mnie ważne jest to, że np. kurczak jest bez antybiotyków, w końcu jem to nie tylko ja, ale i moje dzieci, a zdrowie jest najważniejsze, więc po co się truć, skoro można kupić dobre produkty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |