niedziela, 18 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
manicure hybrydowy

jak komu sie trzyma i czy warto? no i czy niszczy paznokcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: manicure hybrydowy

Wszystko zależy od tego jaką masz płytkę paznokcia. Wiadomo, że w jakimś stopniu niszczy paznokcie, bo najpierw trzeba płytkę zmatowić, co odbywa się poprze delikatne jej spiłowanie.

robię od jakiegoś czasu i jestem zadowolona, trwałość u mnie ponad 2 tyg do 3

xxxANGELxxx zebys robila hybrydy to bys wiedziala,ze nie nieszcza paznokci

a ja mam problem z paznokciami sztucznymi bo przez to że pracuję w rękawiczkach gumowych to po max tygodniu mi odpadają. takze osobiście nie polecam.

hybryd miałam i uważam że niszczą paznokcie ja stosowałam prawie 2 lata a teraz już 3 miesiąc borykam się z paznokciami

15234

ile to kosztuje? i jaki zaklad polecacie?

Autor: 15234 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 07-04-13 12:45

hybryd miałam i uważam że niszczą paznokcie ja stosowałam prawie 2 lata a teraz już 3 miesiąc borykam się z paznokciami

15234

zgadzam sie w zupełnosci ja juz ponad rok nie moge dojsc do ladu z paznokciami po hybrydach

manicure hybrydowy jest świetnym rozwiązaniem dla osob, które maja zdrowa płytkę paznokcia, lakiery do hybrydowego nie maja substancji szkodliwych dla zdrowej płytki paznokcia, nie pomyliło Wam się z akrylem???
po akrylu zgodzę się... tez mi się zniszczyły paznokcie, miałam kilka m-cy przerwy i przeszłam na hybrydowy, płytka jest wogole nie zniszczona, płacę 80zł, a reklamy robic nie będę:)

sprzedam lampe do hybryd info na @

Wiem ze temat byl poruszany wielkrotnie ale mam pytanie.Czy przy manicure hybrydowym tez jest moczenie i złuszczanie naskórka zwłaszcza na nogach ?

Polecam! Mozna zapomniec o malowaniu paznokci nawet na 2 tyg!

http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/ polecam!

Pewnie, że warto, robisz raz i masz spokój na dwa tygodnie. Czy kupowałaś tutaj: Kosmetyki Profesjonalne ul. Waryńskiego 5 67-100 Nowa Sól tel. 609 184 902.

Moja żona jest bardzo zadowolona. Wcześniej narzekała że jak myje naczynia to jej lakier odpryskuje , a teraz jak nakłada hybrydy to nic jej się nie dzieje. Teraz stwierdziliśmy że skoro jest taka zadowolona i regularnie chodzi do kosmetyczki to zainwestowaliśmy w lampy ledy poznań i żonka sama sobie nakłada i utwardza. Czasem nawet koleżanki wpadają i przy kawce robią pazury.

Uzywasz odżywki new nails i paznokciom nie ma prawa się cokolwiek stać. Trzeba tylko odpowiednio i systematycznie dbać o płytkę - wtedy docelowo zmiana powinna być spoko. Pewnie, że kluczowe znaczenie ma systematyczność, ale wszystko jest do zrobienia.

Żona do manicure hybrydowego kupuje wszystkie akcesoria w sklepie biokur.

mnie się taki manicure bardzo podoba, wygląda to bardzo elegancko i estetycznie.

Ja robię manicure hybrydowy od wielu lat i nigdy nie miałam żadnych problemów z płytką paznokci. A z malowaniem i zmywaczem do paznokci odwrotnie, zmywacz powodował u mnie podrażnienia na skórze.

Ja robię sobie sama bo to proste :) Używam lakierów Makear, według mnie najlepsze bo trzymają około 4 tygodni i lakiery są dobrze kryjące i wystarczy pomalować na raz

Jeśli dobrze zrobisz i umiejętnie będziesz ściągać to paznokcie Ci się nie zniszczą. Ja robię sobie hybrydy już ok. 2 lat i paznokcie są w idealnym stanie. Używam produktów znanych firm takich jak Neonail, Semilac itp. , lakier trzyma się powyżej 2 tygodni, ale nie wiem dokładnie ile, bo po dwóch tygodniach już jest widoczny odrost i robię nowe pazurki. Teraz mam na paznokciach ten kolor: https://tagomago.pl/produkt/25348/semilac/uv-hybrid-lakier-hybrydowy-106-wet-marengo-7ml/ . Jutro minie dwa tygodnie jak go mam, zero odprysków, wygląda idealnie.

Najważniejsze aby je poprawnie usuwać, aby nie uszkodzić płytki paznokcia. Wszystkie paznokcie, które sobie zrobiłam wykonywałam w Życie na obcasach. Na prawdę robią tam ekstra paznokcie.

Od hybrydy paznokcie się nie niszczą, a wręcz przeciwnie, wzmacniają się :) Z takich najlepszych hybryd mogę polecić firmę Makear, ma bardzo trwałe hybrydy, łatwo się aplikuje i maja sporo odcieni do wyboru :)

Umiejętnie nakładany manicure hybrydowy nie niszczy płytki paznokcia. Hybrydy potrafią utrzymać się na paznokciu nawet do 3 tygodni.

Miałam kiedyś hybrydy i polecam każdemu. Wyglądają pięknie, a do tego pozwalają paznokciom odrosnąć. Ja byłam, jak dobrze pamiętam w tym salonie kosmetycznym http://www.ateliermagnitica.pl/manicure-hybrydowy na manicure hybrydowym i kiedy znów odrosną mi paznokcie po obgryzaniu, na pewno je znów zrobię.

Trzyma się, jak używasz dobrych produktów, musisz zastosować cleaner, zmatowić płytkę, potem dać dobrą bazę, lakier i dobry coat. Trochę tam niszczy paznokcie, ale jak nie masz bardzo słabych, to tragedii nie ma i od czasu do czasu spokojnie można sobie zrobić. Efekt jest o wiele fajniejszy niż przy zwykłym lakierze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Szpachlowanie, malowanie. Kompletny remont mieszkań itp.
tel. 517468385
auto-moto
Okazja! Sprzedam łódź motorowo - wiosłową 4,75x180, silnik Honda 30 , wózek - zarejestrowany, Cena 18 000 zł do negocjacji.
tel. 604422841
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org