Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miłośc boli.... |
Przez namiętność spadli z balkonu Niewiele brakowało, a namiętny pocałunek pary 18-latków z Hamburga zakończyłby się tragicznie. Para straciła równowagę i spadła na ziemię z wysokości 4 metrów. Według lokalnej policji upadek złagodziła rabatka, które znajdowała się przed budynkiem. Zakochani trafili do szpitala jedynie z potłuczeniami i niegroźnymi dla życia złamaniami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miłośc boli.... |
Newbie Zastanawia mnie czyy Ty potrafis wogóle napisac coś konstruktywnego od siebie. Bo jak narazie widze, to non stop kopiujesz jakieś durne newsy z internetu.
|
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane ............................................................................................................................................................................................................................................... No cóż....Admini są bardzo słowni!!
|
|
Niewiem jak inni, ale ja wolę poczytać "durnego newsa", który również może być ciekawym tematem do dyskusji, niż czytać wypociny niektórych forumowiczów nie mających pojęcia o ortografii i składni. Tematy typu Czy mnie lubicie są delikatnie mówiąc żenujące. Rada prosta - nie lubisz? Nie czytaj! Ja na przykład nie lubię krewetek...chcecie wykładzik na ten temat? Głupi mówi co wie, mądry wie co mówi...:) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |