Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIAŁE SPODNIE!!! |
Witam wszystkich! Gdzie w Łomży kupię białe spodnie? SENSATION WHITE... mój świat - moja muzyka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIAŁE SPODNIE!!! |
idz do krawca i ci uszyje biale spodnie !!
|
|
No dziewczyna w białych spodniach takich jeszcze co jej wszystko widać to sexi wygląda asz się chce... a nie chłopak ićććć. ![]()
|
|
no on chyba nie ma wyboru :P hehe na tej imprezie kazdy musi byc ubrany na biało :P no coz taki regulamin ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
NO IDIOT ! W stroju sportowym nie wpuszczamy ! hahahahahaha... ![]()
|
|
Znajomy kupił w galerii stokrotka... pis998
|
|
Moze kolega szykuje sie na malowanie? ;>
|
|
dobre rady zawsze w cenie... he he mój świat - moja muzyka
|
|
kup sobie jeszcze białe rękawiczki i gwizdek... weź UFO i na parkiet... ema ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ssij... mój świat - moja muzyka
|
|
tak... ja wiem... JAZDA JAZDA JAZDA... wixa roxx <hahaha> ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
O co wam chodzi? Nie słyszeliście nigdy o Sensation White??? Poczytajcie a dowiecie się dlaczego Tiesto szuka białych spodni.
|
|
jeden mądry... pozdrawiam... niestety w Jeziorku o tym nie mówią...więc nie wiedzą:-) mój świat - moja muzyka
|
|
mr.pix może się wybierasz? u mnie bileciki już są... mój świat - moja muzyka
|
|
W szpitalu pewnie jakiś pielęgniarz by ci pożyczył./ ___________________________________-- ... & vice versa!
|
|
pomysł godny uwagi bo w łomżyńskich sklepach lipa jest mój świat - moja muzyka
|
|
--> tiesto niestety nie wybieram się... kasa :( Ale jestem w temacie :) Widzę że u nas nie wiedzą jak naprawdę wygląda dobra impreza. No cóż zacofanie... ..:::PEACE:::..
|
|
heheh, nie tylko pielęgniarze i lekarze, ale też Ci, którzy pracują z martwymi zwierzętami powini mieć ;o)
|
|
Widzę że wszyscy z tego forum nie są w temacie... Najlepiej założyć o ŁKS i wtedy wszyscy będą się wypowiadać. Oj czemu w naszym regionie wciąż króluje d-polo...
|
|
mr. pix - a po ile w Łomży kupię 10 pix??? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
mr.pix no widzisz jeszcze nie czują nawet na escape tańczyli w parach... chołota, oczywiście nie wszyscy. pozdrawiam. zazdrościc tylko zachodniej Polsce dobrych ewentów. u nas tylko dziecinny Atom i X-club w Myszyńcu - paranoja. mój świat - moja muzyka
|
|
weź mnie rozbawiaj wygrzewkowcu... Energy2000, Ekwador i inne chujostwa to nie dla wszystkich zabawa... niektórzy słuchają ambitniejszej muzyki niż DJ Tiesto... chołoty to u siebie w domu poszukaj... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
nie rozbawiaj* (miało być *****) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Białe spodnie w sklepie BHP , piekarskie np. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
SaneOne a po ile jabole są? Ojjjj zacofańce
|
|
nie wiem, nie pijam... mogę Ci powiedzieć, że gin Seagram`s wczoraj za około 35 zł kupowałem... za to po twoim nicku można sądzić, że "pixy" to ty lubisz... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Buahhahahah widziałem Cię wczoraj jak sączyłeś kartona na winklu... Oj fantasto
|
|
hmm to ciekawe... tyle, ze nawet nie wiesz gdzie mieszkam... a fantasta to cię robił... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
http://sensation-white.com/portal/images/zoom/YYBKOS/sensation2005-04-es.jpg http://sensation-white.com/portal/images/zoom/YYBKOS/sensation2005-08-es.jpg po przeytaniu definicji: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wixa stwierdzam, że te wasze Sensation White to typowa wixiarska impreza... JAZDA ***** JAZDA "...jou jou, jemy piguły, wciągamy koks każdy z nas ma spuchnięty nos..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hmm...sklep chyba jest na skrzyżowaniu W.Polskiego i Sikorskiego....Poszukaj a znajdziesz....widoczny napis:)
|
|
spoko już kupiłem... SaneOne chyba tatuś Cię przesadnie dotykał w dzieciństwie, że wszystkiego i wszystkich na forum się czepiasz!!! W dupie byłes i gówno widziałeś, więc ściśnij swe jaja i od.....l się chwaście - bo Cię wyrwę!!! mój świat - moja muzyka
|
|
Tiesto...życzę dobrej zabawy..
|
|
o lol... wyrywać to możesz iść do "Tomba Tomba" w Wawie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
nie chciałbys się spotkać... mądrym trzeba się urodzić .... mój świat - moja muzyka
|
|
tyku dzięki - będzie się działo!!! mój świat - moja muzyka
|
|
i co? jestes w stanie zagwarantować, ze na tej imprezie nie będzie piguł, włada itd.??? myślę, że nie... bo sam wiesz co się dzieje na takich eventach... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
w Jeziorku nie mowia?? Dziwne...bo ta impreza to same Jeziorko ;/
|
|
tiesto i jak impreza???
|
|
tiesto jak szukasz białych spodni to przeciez mozesz takie dostac w sklepach BHP .taki sklep znajduje sie na zajezdzie pks na przeciwko gaspolu. pozdrawiam.
|
|
skinek...jak byś niewiedzieł...Tiesto pisał już że ich nie potrzebuje......no a tak pozatym to impreza już chybe była
|
|
w lomzy mozn kupic nawet biale spodnie tylko trzeba poszukac i przejsc sie po miescie, a o gustach sie nie dyskutuje kazdy ubiera sie jak chce, trzeba wyjsc tylo do ludzi...
|
|
giina ty nie cztałeś/czytałaś poprzednich postów,prawda? :)
|
|
|
imprezka przednia - nie tylko dla ćpunów jak by, niektórzy myśleli co nie umieją się bawić bez jakichkolwiek wspomagaczy! http://www.ftb.pl/galeria2.asp?id=172 http://www.fotodance.cz/wiev.php?akce=m_281006sen&id=1085 mój świat - moja muzyka
|
|
Sa foty tych imprez, gdzie dostepne sa nie tylko ich miniaturki??
|
|
kliknij w fotke chłopcze to będziesz miał Big Foto
|
|
Chodzi mi bardziej o fotki z pierwszego linku (ftb). pzdr
|