Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wniesienie mebli |
Poszukuję 2 osoby do wniesienia i ustawienia mebli(meblościanka) na dzisiaj między godz. 16-17.osoby na poważnie zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny pod nr.505-295-681.płace 50zł/osobę gotówką.lokalizacja:Łomża ul.Cegielniana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wniesienie mebli |
Toć już pisałes : Witam,jak w temacie szukam dwóch silnych osób do wniesienia i ustawienia mebli w domu jednorodzinnym.Lokalizacja w centrum Łomży. Płatność 70zł/os. kontakt telefoniczny pod nr:505-295-681 lub poprzez e-mail. a pózniej: Autor: Doxee93 (---.centertel.pl) Data: 07-07-18 15:45 Ogłoszenie nieaktualne. Więc o co chodzi i co tak schodzisz ze stawki ? Wcześniej było 70 zł !
|
|
a co wg ciebie 50zł za pół godziny to za mało ,to ty chyba nigdy nie pracowałeś ,średnio za 8h pracy wychodzi na czysto 100zł. to 50zł to aż tak ciebie krzywdzi co? a odnośnie poprzedniego ogłoszenia to zgłosiły się dwie osoby ale dzisiaj zrezygnowały i tyle w temacie.
|
|
a cy ja krztzkuje stawke ? ja się pytam czemu zmieniłes ją z 70 na 50 ? Te 50 zł to na umowie zlecenie i rozumiem, że netto ?
|
|
a czy ja krytykuje*
|
|
Jeśli 2 osoby zrezygnowały za 70zł to liczysz że za 50 znajdziesz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |