Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cuda świata |
Waszym skromnym zdaniem. Jakie najładniejsze super auto widzialiście w Łomży (Powiat Łomżyński) bo ja widziałem w Łomży takie auta jak Maybach Porshe i nie dawno na parkingu widziałem Mercedesa Adenauer pewnie z 53 roku. A wy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cuda świata |
maybach, hummer h3, bmw kameleon, mercedes W123 coupe pieknie zadbany.
|
|
Mitsubishi EVO VIII Subaru Impreza Bmw Kamelon i wiele innych furek , kótre przejżdżały przez łomże , jak był jakiś zlot starych aut czy coś ..wtedy byly super fury- nie to co teraz ...
|
|
ja jakoś się niepatrzyłem zabardzo....ALe pamiętam jeden tak "piękny" Kilka lat temu jechałem sobie z bratem i patrze jak przejeżdza koło nas zajefajny samochodzik....... srebrny i z "wnękami", lub wlotami powietrza z boku drzwi....jeju jaki piękny był....do tej pory mi się przypomina wyglą;d:D aaa...le do tej pory nieznam nazwy;/;/
|
|
mi najbardziej podobał się Hummer h1 wojskowa wersja, 300zx, supra, mercedes sl 92-94 no ale najładniejszy jest i tak mój VW oczywiście moim skromnym zdaniem :)
|
|
mercedes cls 320!to jest cacKO:P
|
|
Mercedes-Benz SL 55 AMG & Jaguar XJR / podlaskie blachy.
|
|
|
James May - serio Adenauer był w Łomży? Jaki był jego kolor i skąd blachy?
|
|
No ja widziałem Hummera H3 i BMW Kameleona w zakładzie przy mojej szkole. Tak to jakoś nic nie rzuca się w oczy. no moe jeszcze kilka razy Subaru Impreza tuning widziałem... ...
|
|
I tak WSZYSTKIE zeżre rdza...a dramaty Sofoklesa ciągle żywe (bo nie poddają się tuningom :-) Zbych
|
|
escalade :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |