Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusze do drukarek |
Gdzie w Łomży kupię atrament do uzupełniania tonerów drukarki HP Z Góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusze do drukarek |
tonerów? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
W sklepie z "atramentami do tonerów" Michalski
|
|
poszukaj na allegro lepiej. ja do swojego brothera kupiłem za 30 zł 10 sztuk a w Łomzy w sklepie dałem 25 zł za jeden. Fakt ze zamienniki ale drukuja tak samo _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Zapraszam do zakupu tuszów i tonerów, oryginalnych i zamienników do sklepu sklep.doktortusz.pl. Pozdrawiam www.doktortusz.pl sklep.doktortusz.pl
|
|
wszędzie w każdym komputerowym
|
|
"Netlaj" na ks.anny
|
|
To ma być to tusz, czy toner?
|
|
Proponuję kupować je na Allegro i najlepiej, jeśli są dostępne dla Twojego modelu drukarki, tusze marki Dulin.
|
|
Proponuję spróbować zakupów online. Ja tak robię i bardzo sobie chwalę. Można zaoszczędzić, a wszelkie materiały przychodzą zwykle już następnego dnia. Ostatnio zamawiałem tu: https://inkhouse.pl/materialy,do-brother-hl,3170cdw,d-2902.html
|
|
A ja w końcu postanowiłam zainwestować w drukarkę laserową. Tym bardziej, że tu znalazłam świetną ofertę drukarek poleasingowych, więc i trochę grosza zaoszczędzę.
|
|
Najlepiej jednak korzystać z usług utylizacji tonerów. Ja mam doświadczenie i korzystam ze współpracy z firmą Adaso.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |