czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łokery dziadostwo jakiego świat nie widział.

Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle.
W dwóch stacjach (stokrotka i szkoła podstawowa nr 9) nie mogłem wypożyczyć roweru wczoraj jeszcze się udało dzisiaj nie.
Aplikacja na telefon- jeszcze takiego dziadostwa nie widziałem nie daje się ani wypożyczyć roweru ani zarezerwować telefon (asus zenfon max)

A infolinia to już w ogóle porażka niby infoumują że jestem pierwszy w kolejce a nikt nie odbiera słuchawki.
Zwykłe wyciąganie pieniędzy od ludzi.
Ciekawe co na to rzecznik konsumenta.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łokery dziadostwo jakiego świat nie widział.

I skoro infolinia nie działa nie ma możliwości zostawienia im informacji u nich na stronie.

Dziadostwo.

Jak to, już ci się nie podoba pomysł Chrzanowskiego ?

Przynajmniej sprawdziłem w przeciwieństwie do ciebie. Od tego trollowania na forum z mózgu robi ci się tic-tac.

Trzeba wychodzić na świeże powietrze a nie siedzieć cały czas na ***** przed komputerem.

assan, pedałku rower to ja mam swój prywatny , wart tyle co 10 tych damek, nawiasem mówiąc obciach i wstyd tym jeździć
,
po drugie chłoptasiu z bloku przy ul Księcia Janusza 2
ja siedzę właśnie teraz w cieniu pod markizą na tarasie i korzystam ze świeżego powietrza , nie muszę w smogu i miejskim smrodzie śmigać na pedalskim rowerku :)

Już ci mówiłem cweluchu pedał to twój stary.

Autor: -speech (---.unknown.vectranet.pl) Data: 11-05-18 15:33

assan, pedałku rower to ja mam swój prywatny , wart tyle co 10 tych damek, nawiasem mówiąc obciach i wstyd tym jeździć

To niech ci zajebią ten twór rower warty 10 tych damek a wiesz dobrze że w tej wiosce jaką jest Łomża bardo łatwo rower może zmienić właściciela.

Też mam rower wart kilka tych damek tylko że w tym pierdolonym mieście nikt nie pomyślał żeby porobić miejsca gdzie można przypiąć rower i jeszcze postawić tam kamery.
Pozostaje ta obciachowa damka która jest bardzo praktyczna do jazdy po mieście.

Można nią pojechać po zakupy przypiąć do płotu a jak ktoś ukradnie to nie twoja strata.

I gdzie dzidzia trzyma ten swój komunijny rowerek, w piwnicy czy na balkonie bloku :)

Tak więc widzisz ciebie trollu nie interesuje dyskusja.

Tak trzymam w bloku w piwnicy mam go około 10 lat i nigdy mnie nie zawiódł i nie chcę żeby mi ktoś bo zajebał.

Dzidziuś, poważni ludzie jeżdżą autami , nawet i na zakupy, samochodu nie musisz nigdzie łańcuchem przypinać. No ale skąd ty chłopczyku masz to wiedzieć, jak ty najwyżej co, to po loda jedziesz, jak mamusia da ci kieszonkowe.
A jak chcę relaksu i pojeździć rowerem, to nie pcham się do centrum miasta, żeby oddychać tym smrodem i spalinami.

Po za tym, na tych damkach, to poważny mężczyzna wygląda jak pedzio :)
Łokery są tylko dla takich małych chłopczyków lub pedałków, jak ty dzidzia .

Dzidziuś, poważni ludzie jeżdżą autami , nawet i na zakupy, samochodu nie musisz nigdzie łańcuchem przypinać. No ale skąd ty chłopczyku masz to wiedzieć, jak ty najwyżej co, to po loda jedziesz, jak mamusia da ci kieszonkowe.

Dlatego tacy jak ty umierają przed 60-tką na raka jelita grubego bo pewnie jesteś spasiony jak świnia pewnie żresz chlasz piwsko i siedzisz przed komputerem.

A jak chcę relaksu i pojeździć rowerem, to nie pcham się do centrum miasta, żeby oddychać tym smrodem i spalinami.

A kto ci mówi o pchaniu się do centrum miasta???

Po za tym, na tych damkach, to poważny mężczyzna wygląda jak pedzio :)
Łokery są tylko dla takich małych chłopczyków lub pedałków, jak ty dzidzia .

Wole wyglądać jak pedał na tej damce niż być takim cwelem i pierdoloną mendą.
Pierdolonym spaślakiem który nic nie robi tylko siedzi przy komputerze na forum 4lomza 24/h.

... i dlatego pedałku nigdy nie odpowiadasz, jak piszę ci szczylu : powiedz mi to w twarz, osobiście - podaj miejsce i czas !
To zawsze ogon pod dVpę kulisz i głupio się tłumaczysz :)))
Teraz pewnie też obsrałeś się już ze strachu.

... czego się synku boisz, spasionego z brzuchem 60cio latka :)

Ja się z tobą dziadu nie będę ciągał po wkurwiasz mnie to zrobię scrina co wypisujesz wynajmę adwokata i się dziadzie nie wypłacisz.

Ja to wszystko mam jak wyzywałeś kobiety od kurew.

szmaciarzu

assan18, a czegoś ty dzidzia się nawąchałeś, mamusia wyjechała , chata wolna a ty chłopczyku szalejesz ?

te 18 w nicku to twój wiek, czy wynik IQ ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org