Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena za budowę domu |
pozdrawiam wszystkich forumowiczów proszę o poradę ile się płaci za budowę domu pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena za budowę domu |
7 zł
|
|
Masakra ...
|
|
To zależy czy będziesz stawiał z kiblem czy bez . Np. w Łomży samo postawienie kibla, to koszt około 200 tysięcy złotych :)
|
|
Dobre z tym kiblem.
|
|
witam ponownie moze sie niezbyt jasno wyrazilem, chodzi mi o cene dla wykonawcy np za m2 stanu surowego zamknietego,przy okazji jak ktos ma namiary na dobra ekipe tez bede wdzieczny sorki za pl litery pozdro
|
|
Wejdź na dział Ogłoszenia USŁUGI - tam się zdzwonisz, a jak wykonawca poważny, spotka się z Tobą, obejrzy plany, co i gdzie - ... i poda Ci cenę . Później tylko weź od niego \"referencje \" tzn. niech ci poda adresy, co i gdzie budował. Podjedziesz i grzecznie w kilku miejscach popytaj , o tym jak układała się współpraca inwestor-wykonawca i jakie są efekty fachowości wykonawcy . Możesz też sam dać ogłoszenie ZLECĘ .... budowę domu do stanu surowego zamknietego,- chyba nawet i bezpłatnie, a wykonawcy będą do ciebie się zgłaszać i uzyskasz wiarygodne info. Tu zaraz paru partaczy, będzie robiło sobie kryptoreklamę :)
|
|
ta z pewnością zaraz pojawią się trole ja zaś tutaj szukam porady ,ktoś budował, sparzył się na czymś jest zadowolony z czegoś ,może się wrażeniami podzieli powie czego unikać czego wymagać dom się buduje przeważnie po raz pierwszy i tylko raz w życiu pozdrawiam
|
|
No to czekamy, ja też chciałbym się dowiedzieć JAKIE to dobre rady mogą ci dać tu użytkownicy tego na forum .
|
|
Hej, trochę inny temat ale dotyczy domu.Pierwszy raz robię generalny remont i mam takie pytanie: wywóz gruzu, możecie coś mi polecić? Z przyzwoitymi cenami oczywiście :)
|
|
I co kto miał rację ? Nazbierałeś przez kilka dni , tu tych opinii i rad, od groma i ciut, ciut :)
|
|
może się nikt na tym nie zna
|
|
Bo zabierasz się do sprawy od dVpy strony :) Tu, gdzie 90% piszących to bezrobotni, bądź gimbaza szukasz porad ?
|
|
pewno jak ktoś coś wie to się nie chce swoją wiedzą za darmo podzielić
|
|
Był już taki temat na forum. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=71215&t=71188 Poza tym wpisz sobie w Google koszt budowy domu i zobaczysz inne fora i artykuły. Powodzenia. "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
zamykam i dziękuję pozdrawiam tu można kontynuować https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=71188&t=71188
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |