Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remont salonu |
Wraz z mężem zamarzyliśmy sobie mieć kominek w salonie. Budowa cały czas trwa, teraz szukamy ciekawego patentu na to by wyróżnić go na tle ściany. Wpadłam na pomysł by wykorzystać płyty z betonu architektonicznego na ścianie za kominkiem. Czy to dobry pomysł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remont salonu |
Dawaj już namiary .
|
|
przysnąła
|
|
Idealne rozwiązanie na dekoracje ścian i idealna reklama.
|
|
Przyznam, że taki wypolerowany beton architektoniczny całkiem nieźle wygląda na ścianie.
|
|
Też mi się podoba. Oczywiście to nie dla osób, które nie lubią minimalizmu.
|
|
Apropos remontu, to chciałem się Was podpytać. Mianowicie, pomalutku przygotowujemy się z moją żoną do remontu naszego salonu i kuchni . Nasze mieszkanie pochodzi z rynku wtórnego i trochę czasu minęło, zanim odkuliśmy się finansowo i zdecydowaliśmy się na remont . Teraz już pozyskaliśmy od banku kredyt gotówkowy - https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-gotowkowe/kredyt-gotowkowy,1.html . Pytanie jest takie , czy Waszym zdaniem na dłuższą metę w tych pomieszczeniach sprawdzi się styl skandynawski czy styl prowansalski?
|
|
Apropos remontu, to chciałem się Was podpytać. Mianowicie, pomalutku przygotowujemy się z moją żoną do remontu naszego salonu i kuchni . Nasze mieszkanie pochodzi z rynku wtórnego i trochę czasu minęło, zanim odkuliśmy się finansowo i zdecydowaliśmy się na remont . Teraz już pozyskaliśmy od banku kredyt gotówkowy - https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-gotowkowe/kredyt-gotowkowy,1.html . Pytanie jest takie , czy Waszym zdaniem na dłuższą metę w tych pomieszczeniach sprawdzi się styl skandynawski czy styl prowansalski?
|
|
Kominek fajna sprawa, a jak go zaaranżować, to już zależy od tego jaki wystój masz w salonie.
|
|
SPADAJ TROLLU.
|
|
W kwestii budowy kominka, a w szczególności jego zabudowy najlepiej zapytać ich. To specjaliści w kwestii wykańczania wnętrz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |