Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego nie powinno zabraknąć w naszej kuchni? |
Czego nie powinno zabraknąć w naszej kuchni? Oczywiście oprócz standardowych sprzętów i urządzeń RTV? Macie jakieś ciekawe pomysły i inspiracje? Ludzie żyją własnym życiem i próżnością jest sądzić, że odgrywamy w nim jakąś większą rolę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego nie powinno zabraknąć w naszej kuchni? |
Goowno
|
|
RTV, czy AGD? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
|
w pizdę sobie wsadźcie te kryptoreklamy
|
|
Soli i pieprzu ;)
|
|
Gara rosołu.
|
|
Kucharki i garów ;)
|
|
Też stawiam na blender i mikser. I od pewnego czasu ekspres do kawy chociaż to już raczej mała fanaberia niż niezbędnik.
|
|
Ostatnio u znajomego widziałam na ścianie w kuchni zamiast płytek- szkło. Podobno jest to teraz bardzo modne. Muszę przyznać że wygląda super i też podobno super się czyści. Dlatego już rozeznawałam, że tu mają szkło lacobel na wymiar i jeśli tylko będziemy robić remont, na pewno skorzystamy z ich oferty.
|
|
niedawno zmienilismy mieszkanie, miałam kawalerkę i malutki aneks kuchenny więc mało miejsca na wszystko. Teraz odzyłam bo mam w końcu wymarzoną kuchnie, zaprojektowaną jak chciałam. I może to śmieszne ale marzyłam o chlebaku...takie oczywiste niby a u mnie go brakowąło. kupiłam sobie taki zamykany a pokrywka to deska do krojenia. Super patent https://duka.com/naczynia-kuchenne/chlebaki/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |