Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester |
Pewnie nie każdy wie, ale sylwester w Polsce obchodzimy 31 grudnia, a nie 29. Apeluję do wszystkich idiotów, którzy o tym nie wiedzą, że nie wszyscy mają ochotę obchodzić go już 3 lub 4 dni przed i słuchać tych huków
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester |
To dzieci z robotniczych rodzin, dzieci wyborców pis. Taka ich rozrywka i takie czasy, że komuna znowu podnosi swój chytry, biedny, robotniczy pysk.
|
|
I zapomniałaś dodać że 4 dni po
|
|
stefannowak
|
|
|
Biedne są tylko zwierzęta przez te kilka dni
|
|
Mam nadzieję, że Miasto, czyli prezydent, w tym roku nie zaplanował idiotycznej rozrywki dla imbecyli pt. Fajerwerki.
|
|
co za naród, każdemu głupkowi wydaje się, że wie lepiej jak żyć powinni inni !!! fajerwerków nie kupuję, nie nasłuchuję i nie wypatruję, bo uważam to za marną rozrywkę ... ale strzałów jakoś nie słyszę poza sporadycznymi przypadkami, psy posiadałem, nigdy mi żaden nie uciekł a w sylwestra a w każdego sylwestra psy bały się mniej niż tak samo jako podczas burzy ...., którą wyczuwały na długo przed i bały się na długo po .... jestem ciekawy ilu tych obrońców zwierząt ma swoje psy, ile ich wychowało i ile pochowało :-) więc proponuję poluzować gumki w majtkach i żyć własnym życiem, nie interesować się za bardzo jak żyją inni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
I nawzajem, nawzajem :)
|
|
Ja też apeluję.... poza tym chyba jest zakaz używania petard.... może by tak więcej patroli policji, straży miejskiej, z reguły strzelają teraz małolaty, ktorym w noc sylwestrową nie wolno wychodzić z domu...
|
|
A na ciebie zdzicho bym straż miejską nasłał żeby chodziła za tobą i sprawdzała czy sprzątasz gówna po swoim psie czy piesek był szczepiony czy chodzi w kagańcu i czy zapłaciłeś podatek. A najchętniej idiotom takim jak ty wprowadził bym zakaz posiadania psa. Nie umiesz kundla ułożyć żeby się nie bał petard to lepiej go nie miej.
|
|
https://noizz.pl/zwierzeta/pytamy-pracownikow-schronisk-jak-psy-radza-sobie-z-fajerwerkami/76zy26h Przeczytajcie pisowskie głąby...
|
|
dzisiaj 2.01 i dalej strzelają :/
|
|
Denerwują mnie Ci idioci, którzy strzelają fajerwerkami zaraz po Bożym Narodzeniu. Mój pies wariuje :(
|
|
Biedne zwierzaki :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |