czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lecz się sam

zgadzam sie co do waszych opinii i metod leczenia łomżyńskich lekarzy.Zamiast pomagać to robią z ludzi kaleki do końca życia.Dziwię się tylko,że tak mało poszkodowanych pacjętów domaga się rekompensaty za wyrządzone im krzywdy....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lecz się sam

jogi: piszesz o kimś konkretnym? masz niezbite dowody na to, że to była wina (o ile w ogóle się coś takigo wydarzyło) lekarza?

jeżeli nie, to Przeproś I **********, ok?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

jogi co ty pier...lisz. pojedź leczyć się do Białegostoku to zobaczysz tam dopiero są konowały, a jak jeszcze zobaczą że z Łomży to bedziesz lezał sto lat. nie mamy na co narzekać. jak na takie miasto mamy zajebisty szpital, a i lekarze nie są najgorsi. wiadomo że nie jest to jakiś szpitał specjalistyczny i nikt nie jest wszystkowiedzący. jeśli nie wiedzą co jest to do wawy wysyłają. to chyba lepiej niż sami mięliby grzebać lub się domyślać

Mam.Kogo niby mam przepraszać????

jogi, tak, to prawda niektorzy lekarze sa okrutni i bez serca.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org